STARAJĄCE SIĘ XXX

Dziewczyny oby ten watek był mega krótki!!!!
i czekam na nastepne mamusie :) ide teraz poszukac mamusiek lipcowych bo na lipiec mam termin :)

buziaki i powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: STARAJĄCE SIĘ XXX

walerka z ciebie to jest ekspert :) odpowiedzi zawsze trafione :)

w takim wypadku moze sie pokusze o bete przed sylwestrem ;)

swoją drogą to jestem 7 dni po owulacji tzn. tak wynika z moich wyliczeń, i strasznie mnie coś kłuje w okolicach jajnika :( nie bardzo wiem o co chodzi :(

to niestety nie zawsze zdjae egz..ja juz tez tak próbowałam i dupa blada....teraz jeszcze luz a w kolejnym cyklu nowe tabsy i kolejne iui..moze sie uda...wierzyc trzeba
czasami to wolałabym aby te wszystkie badania wykazały jakas chorobe bo wtedy leczy sie konkretnie cos..a my oboje zdrowi a dzidzi nie ma

mysle ze najwazniejsze to wrzucic na luz i wtedy wyjdzie:)

gosiunia mocno kibicuje oby były II kreski!
ja w tym cyklu nie staram sie ...odpoczywam..bo zwariuje...tak wiec luz bluse :)

gosiunia czekamy na wynik, powodzenia :)

nie dziękuję Kati :) jak tylko odbiore wynik po pracy to napisze.

gosiunia trzymam kciuki zeby sie udalo. koniecznie napisz!

czesc dziewczyny
ciagle wam kibicuje i podczytuje. zycze wam w tym nowym roku malego dodatku do rodziny.
kawa sie nie przejmujcie - mozna do 200mg kafeiny dziennie jedna kawa ma 140mg a herbata 50mg. a co do alkoholu to zanim sie zarodek zagniezdzi i zacznie czerpac od was to mija conajmniej 7-9 dni, do tego czasu sobie wedruje w jajowodach wiec tym tez sie nie przejmujcie.
beta wychodzi 7 dni po owulacji i wlasnie jest okolo 5.
powodzenia dziewczyny

Cześc dziewczyny, dopisuje się do wątku, również staramy się o dzidzie od 7 miesięcy, 17.12 miałam stwierdzoną owulację, wczoraj zrobiłam bhcg i dziś odbieram wynik, trochę się denerwuję... boli mnie dół brzucha i pachwina... oczywiście nie chce sobie wkręcac ciąży, bo kolejne rozczarowanie będzie smutne... ale pamiętajcie trzeba byc dobrej myśli!

Pozdrawiam i życze nowych fasolek :)

beta moze wyjsc nawet juz na poczatku ciazy, wczoraj widzialam jak AgusiaGda wklejala normy to wychodzi na to, ze jak beta jest >5 to oznacza ciaze i moze wyjsc juz we wczesnej ciazy

ja się "oszukuję" kawą zbożową :) a jak piję taką "normalną" to staram się pić słabą :)

a beta po jakim czasie powinna wyjść?

no wlasnie wiem ze po odstawieniu tak moze byc. ale nigdy nic nie wiadomo:)

ogolnie ja tez sie staram uwazac, ale nie chce przesadzac poki nie jestem pewna:) za to kawy nie umiem sobie odmowic

kati po odstawieniu tabletek wlasnie tak zwyczahowo jest ze ten drugi cykl jest troche dluzszy ale az taki dugi jak twoj to chyba nie ;)
ja jak odstawilam to pierwszy mialam bodajze 29dni a potem 34 dni..

co do testu to 5 dni przed @ to chyba za wczesniej, predzej juz beta, czytalam ze niektore laski robily testy pare dni po spodziewanej @ i wychodzily negatywne :)a z tym uwazaniem to faktycznie przekichane,wlasnie od 3 dni mnie lekko glowa pobolewa ale nie bralam nic bo sie balam, wole poczekac do tej cholernej @ :)

ja też staram się unikać alkoholu i w ogole staram się dbać o siebie ale w sylwestra to mi troche szkoda :)

ja juz od jakiegos czasu unikam alkoholu, chociaz przez swieta bylo to trudne:)

kati idź na Beta HCg - będziesz miała 100% pewności! kibicuję wam - czekającym, ale z testem się nie spieszcie - swoją drogą to przekichane mamy z tym wszystkim, ciągle tylko uważać i uważać trzeba :)

u mnie dzisiaj mija dwa tygodnie jak powinnam dostac @ i nic. zrobilam 3 testy wszystkie negatywne. nie wiem co sie dzieje. 2 miesiace temu odstawila tabletki antykoncepcyjne. pierwszy okres dostalam normalnie, a drugiego jak nie ma tak nie ma. czy to mozliwe zeby to byly skutki odstawienia tabsow? i dlaczego dopiero w drugim cyklu?

ja myśle czy w pt nie zrobić żeby na sylwestra ewentualnie nie ryzykować :) ale myśle że to za wczesnie co? 5 dni przed terminem @ ?
moze na bete isc? zwariować mozna :)))

lg83 ja mam dokladnie to samo z tym testem, chce juz go zrobic od rpau dni ale powtarzam sobie, ze nie ma sensu,jutro mam teoretycznie 28dc wiec zobaczymy, ponoc z duphastonem dostaje sie regularnie @, jak jutro nie dostane to pojutrze zrobie test

no właśnie ja też myślałam o sylwestrze "pic czy nie pić o to jest pytanie"... z drugiej strony na testowanie za szybko. z drugiej strony lampka szampana nie powinna zaszkodzić, wiele dziewczyn imprezuje i pije (nieświadomie) bo nie wie że jest w ciąży i rodzą się zdrowe dzieci. jeśli do piatku pojawia się jakieś oznaki to kupie test z apteki jeśli nie to będe bawiła się normalnie aczkolwiek z umiarem

Inne tematy z forum

Jak radziłyście sobie z bólem głowy w ciąży? (13 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 18 tygodniu ciąży i od paru dni boli mnie głowa. Lekarka powiedziała, ze mogę...

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...