Re: STARAJĄCE SIĘ XXX
Witam,
jakoś specjalnie się nigdy nie udzielałam ale od roku podczytywałam watek starające się jak i testy owulacyjne oraz inne tematy, piszę ten post ku pokrzepieniu nadziei, którą i ja traciłam przy ponad rocznych staraniach, pierwsza ciąża za drugim podejściem i zdrowy synek ale kiedy planowaliśmy drugiego skarba nie przyszło mi do głowy że będą problemy, mam niedoczynność tarczycy i biorę euthyrox wyniki wszystkie ok tylko tsh zbiliśmy jeszcze ostatnio poniżej 2 owu niby tez była choć tylko raz miałam monitoring i to tak okolu 22 dnia cyklu, z testów owu z allegro nic kompletnie mi nie wychodziło, w końcu zaczęłam brać olej z wiesiołka Oerpol a mąż salfazin i jakoś coraz bardziej odpuszczaliśmy temat ze może później tak za dwa lata jeszcze spróbujemy a teraz może własną firma itp. i nagle ku mojemu zdziwieniu po dwóch miesiącach na wiesiołku i salfazinie oraz troszkę odpuszczeniu tematu kochaniu się nie tylko z naciskiem na owu zaszłam w ciążę w około 32 dniu cyklu więc dziewczyny kochane wszytko jest możliwe i nie traćcie wiary:)
0
0