STARAJĄCE SIĘ XXX

Dziewczyny oby ten watek był mega krótki!!!!
i czekam na nastepne mamusie :) ide teraz poszukac mamusiek lipcowych bo na lipiec mam termin :)

buziaki i powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: STARAJĄCE SIĘ XXX

dziewczyny ile dni pod rząd testy owu mogą wyjść pozytywne?? 3 dni temu był negatywny, przedwczoraj i wczoraj poztywny... jak to jest ??

a ja sobie stwierdzilam ze w tym miesiacu sobie odpuszcze nie bralam luteiny i teraz przez chorobe nawet o bromku zapominalam i tak jakos leci a stwierdzilam ze na spokojnie po nowym roku sobie pojede do lekarza zrobie wszystkie mozliwe badania ico ma byc to bedzie:)

eulalia niestety nie wiem czy jest cos, co sie bada w 13 dc :(mozliwe, ze mozesz sobie zrobic to wszystko a wylicza Ci odpowiednie normy dla danego dc ale nie wiem czy taki wynik jest miarodajny

Wercia wszystko sie moze zdarzyc, fajnie, ze Wam sie poszczescilo :)

Witam,
jakoś specjalnie się nigdy nie udzielałam ale od roku podczytywałam watek starające się jak i testy owulacyjne oraz inne tematy, piszę ten post ku pokrzepieniu nadziei, którą i ja traciłam przy ponad rocznych staraniach, pierwsza ciąża za drugim podejściem i zdrowy synek ale kiedy planowaliśmy drugiego skarba nie przyszło mi do głowy że będą problemy, mam niedoczynność tarczycy i biorę euthyrox wyniki wszystkie ok tylko tsh zbiliśmy jeszcze ostatnio poniżej 2 owu niby tez była choć tylko raz miałam monitoring i to tak okolu 22 dnia cyklu, z testów owu z allegro nic kompletnie mi nie wychodziło, w końcu zaczęłam brać olej z wiesiołka Oerpol a mąż salfazin i jakoś coraz bardziej odpuszczaliśmy temat ze może później tak za dwa lata jeszcze spróbujemy a teraz może własną firma itp. i nagle ku mojemu zdziwieniu po dwóch miesiącach na wiesiołku i salfazinie oraz troszkę odpuszczeniu tematu kochaniu się nie tylko z naciskiem na owu zaszłam w ciążę w około 32 dniu cyklu więc dziewczyny kochane wszytko jest możliwe i nie traćcie wiary:)

dzięki za odpowiedź. Niby wszystkie wyniki miałam w normie, tylko prolaktyna po obciążeniu była podwyższona.
A może wiesz jakie badania mogę zrobić w 13 dniu cyklu?

Wiesz to zalezy co wczesniej z Twoimi wynikami bylo nie tak, mysle ze powinnas zrobic sobie prolatyne z obciazeniem i te badania, ktore okreslaja prawidlowosc pracy jajnikow czyli estradiol,lh i fsh ale je sie robi miedzy 3 a 5 dc, miedzy 19 a 21dc robi sie jeszcze progestron. mysle, ze wymienilam wszystko co potrzebne ale moze dziewczyny jeszcze uzupelnia :)

dziewczyny może mi podpowiecie. Leczę się w gamecie, ok rok temu robiłam komplet badań ale sobie pomyślałam że wynik mogłyi się pozmieniać. I wpadłam na pomysł żeby powtórzyć jakieś badania.
W przyszłym tyg. będę w laboratorium więc może za jednym ukłuciem coś sobie jeszcze zbadam. Tylko nie bardzo wiem co? Wizytę mam po badaniach więc lekarza nie mam jak zapytać, będzie to 13 dzień cyklu. Co mogę zrobić? Jakieś pomysły?

ja dzisiaj robilam progesteron ale postanowilam, ze wyniki sobie odbiore po swietach w razie gdyby mialy byc nie po mojej mysli to nie bede sobie Bozego Narodzenia psuc ;)

ja już drugi dzien testowałam owu i wczoraj wyszedł pozytywnie, tylko teraz nie ma kiedy się starać jak ja wracam z pracy to mąż do niej wychodzi, kiedy on wraca to wychodze ja :( jak pech to pech... mam nadzieje ze uda nam się jakoś zorganizować

no ja miałam szczęście (o ile tak można to nazwać) w nieszczęściu - samo się wszystko oczyściło i @ planowo miała się pojawić 31.12, a tu dziś powoli plamienia i ginka napisała, aby odstawić dupka i czekać na @ więc mam nadzieję, że to ona, a nie plamienia przed @, bo z tym sobie chyba nie poradzę...jak będzie wszystko dobrze to już niedługo starania:)
Kiki tulam Cię mocno i aby ten czas szybko Tobie zleciał

Basieniak, nawet nie wiesz jak ja Cię rozumiem. My dopiero możemu w lutym/marcu.

ja jeszcze nigdy tak nie czekałam na @, aby zacząć już nowy cykl i działania :)))

długaśny ten nasz wątek już ponad miesiąc się ciągnie, dziewczyny do dzieła i czekamy na dobre nowiny. święta to czas spokoju i relaksu... może to spowoduje że w nowym roku się posypiemy :)

my możemy dopiero działać od stycznia więc dopiero w styczniu będę testować :D:D:D

a mi sie @ wlasnie konczy wiec zaczynamy z testami od wigili no i zobaczymy ale jakas taka jestem zrezygnowana, ale dalam sobie czas do marca jak nie wyjdzie idziemy do gamety

ja swiatecznie to moze nie, bardziej sylwestrowo - jak za 9 dni nie dostane @ to bede testowac ale jakos nie mam wielkiej nadziei...

my świątecznie będziemy się starać, od dzisiaj testy owu zobaczymy czy coś pokażą

dzięki mamosandry, już dostałam od kumpeli :) dziewczyny,ktore testuje swiątecznie :)))) ?

u mnie na razie cisza ... w styczniu będzie @ albo i nie będzie, zobaczymy. nie nakrecam sie by sie nie rozczarowac ...
powodzenia w staraniach dla wszystkich ;)

nulka ja mam w domku ale teraz chorzy jestesmy wiec ja do poniedzialku z domku nosa nie wytkne:( chyba ze bylabys w okiolicach jasienia to moglabys odebrac:)

Inne tematy z forum

Mieszkanie na Kiełpinku (Wiszące Ogrody?) ul. Przytulna - jak tu się mieszka? (44 odpowiedzi)

Witam, planują zakup mieszkania na ul. Przytulnej, proszę o opinię czy dobrze się mieszka w...

Jaki wozek wybrac? (79 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...