STARAJĄCE SIĘ XXX

Dziewczyny oby ten watek był mega krótki!!!!
i czekam na nastepne mamusie :) ide teraz poszukac mamusiek lipcowych bo na lipiec mam termin :)

buziaki i powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: STARAJĄCE SIĘ XXX

ja poki co zaklad, ze mojego meza badac nie trzeba :) mam nadzieje, ze na tym sie skonczy..pocieszam sie, ze teraz bede wlaczac duphaston, wiec cykle juz bede miala o normalnej dlugosci a nie tak po wiariacku :/

aha i jeszcze jedno mój mąż ma za wysoka prl - hiperprolaktynemie , bierze bromergon... ma to leczyć i w styczniu ponowne badania

długo mnie nie było ale nadrobiłam zaległości i cały watek z uwagą przeczytałam.

Basieniek narazie cichutko gratuluje i z niecierpliwością czekamy na założenie nowego wątku:)

u nas z tymi staraniami coś musimy poczekać... :/ moje wcześniejsze obawy się sprawdziły co do tego że jeszcze "coś" wyjdze:(
nie dość że mam prl po obciążeniu zbyt wysoką to do tego moją gin niepokoił cały czas zbyt wysoki cukier. Zrobiłam monitoring cyklów i owulacja jest ale pęcherzyki nie zawsze pękają. To jak gra w ruletke ;) raz pękni a raz robi się tobrbiel. Jak się okazuje cukier ma niemałe znaczenie w tym co się dzieje zmoim organizmem.
Tak więc do bromka dorzucam leki które mają pomóc mi w obniżeniu glukozy, która na czczo jest ponad norme... dodam że nie używam cukru.

chyba na dziwne zrywy ze sprzataniem, prawda? :)
u mnie sie wlasnie skonczyla @, wczoraj bylam robic badania na fsh, lh i estradiol, teraz bede obserwowac czy bedzie owu no i zobaczymy co wyjdzie :) musimy sie starac intensywnie w tym miesiacu bo małż potem jedzie na statek, wiec odpadna 2 miechy ze staran...

a ty na co już narzekasz?? ;)

wiem a potem i tak narzeka :-)

hehe co za paradoks :) każda o tym marzy :)

czesc dziewczyny dalej was podczytuje. Aniol trzymam kciuki, tylko sama wiem ze latwo powiedziec wyluzuj sie bo to tak nie dziala. ja mocno wierze ze wszystkie bedziecie mamusiami i bedziecie narzekac na mdlosci, kopanie, brak snu i bol plecow.

ja chyba zdecyduje sie na invicte, zobaczymy czy cos wyjdzie... pozytywnie nas nastawiła, daje nam jeszcze poł roku na naturlane zajscie. dopiero wtedy mamy sie spotkac ponownie. ale ja chce chociaz ten monioring aby było wiadomo czy oby napewno jest owu, czy wszytsko dobrze przebiega. nie zaszkodzi a moze pomóc. w końcu trzeba kończyc te wątki bo ciągną się i ciągną

dziewczyny ja chodze do invicty i dobre jest to ze wyniki sa w ciagu godziny no ale wiadomo kasy idze sporo..ja nawet nie chce liczyc ile juz wydalismy..no ale coz

wszystko w invikcie?
bo ja się zastanawiam nad tym, ale u swojego lekarza w Luxmedzie. a do invikty tylko na badania...

ja od nowego roku chce mieć monitorowane cykle, wtedy na 100% bedzie wiadomo co sie dzieje w środku, troche kasy to pochłonie, ale przynajmniej będzie pewność

dr Katarzyna Skrzypek, młoda pani. Byłam u niej pierwszy raz ale jestem zadowolona. przeprowadziła szczególowy wywiad ze mna i z mężem, zbadała i wyzytya trwała chyba z pół godziny.

aniołku a u jakiej lekarki byłaś, bo my chyba też będziemy musieli sie tam zjawić... jeśli jesteś zadowolona z jej opieki to powiedz nazwisko, alo tu albo na priv- jak chcesz...

dziewczyny, ktoras z Was testuje w najblizszym czasie?
procz LG83, ktora czeka ;)

no to świetna wiadomość :) macie bardzo duże szanse :))))

no to ja wczoraj po wizycie w invikcvie ... ze mna prawdopodobnie jest wszytsko ok, przerowadziła wywiad, zrobila usg, zerknęła na wyniki badań. u męża ciut gorzej ale tragedii nie ma ... są gorsze wyniki i innym się udaje. kazała brać witaminki, wyjechac gdzies i się zrelaksować to recepta dla nas :) jak za pół roku nic nie będzie to powiedziała że sie sprawdzi drożność.

nulka a co u ciebie było?

trzymam kciuki ;)

u mnie niestety spoźniona o 4 dni @ skonczyła sie niestety czymś innym niż ciążą... :/
a możecie sobie wyobrazic moją mine, jak moja ginka robiąc usg dowcipne powiedziała... ' widze coś...' niestety to nie było 'coś' na co czekałam...

spoko bedzie dobrze!
trzymam kciuki!

Inne tematy z forum

Dobry ortodonta (39 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

perfumy.....gdzie kupujecie? (37 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (122 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...