STARAJĄCE SIĘ XXX

Dziewczyny oby ten watek był mega krótki!!!!
i czekam na nastepne mamusie :) ide teraz poszukac mamusiek lipcowych bo na lipiec mam termin :)

buziaki i powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: STARAJĄCE SIĘ XXX

nie chce się nakręcać żeby się po raz kolejny nie zawieść ale mam cichą nadzieję że jednak coś z tego będzie..
poczekam na rozwój sytuacji :) 3majcie kciuki :)

mi sie porozwalal cykl jak miałam mega stres w pracy...zawsze miałam jak w zegarku, a tu nic i nic, robiłam test i wyszedł niegatywny, w ciazy jeszcze wtedy nie byłam... mi sie wtedy chyba spoznił własnie ze 3,4 dni...niepamietam juz dokładnie...

nie wiem czy bromek ma na to jakis wpływ, ja jak zaczełam brac dostineks czy jak to sie pisze to zaraz zaszłam w ciaze... i to chyba nawet zanim zaczełam go brac...

poczekaj jeszcze pare dni, jak okres nie przyjdzie to zrob znow test...
życze Ci zeby okres nie przyszedł!!!!

powinnam miec w pt.. to dopiero 3 dni.. ale nigdy wczesniej mi sie to nie zdarzyło.. zawsze miałam jak w zegarku..
od 1,5 m-ca biore bromek i zastanawiam sie czy to jakos nie mogla wpłynac..

LG83 moja kolezanka z pracy robila 3 rozne testy i kazdy wyszedł negatywny, zapisala sie nawet do lekarza ze cos nie tak bo okresu nie ma, w ciazy nie jest... i pare dni przed wizyta zrobiła jeszcze inny test-4-ty i wyszedł pozytywny :) chłop ma urodzic sie pod koniec marca :)

a dawno miałas miec okres?

poczekam jeszcze.. o ile wytrzymam ;) i wtedy zrobie ponownie test albo na bete pojde..

podobno to się zdaża i to dość często, jeśli jest małe stężenie a test nie jest bardzo czuły to może fałszować wynik, najlepiej to chyba na bete się udać

na moje to Twoje cykle są owulacyjne..jest skok tempki który sie utrzymuje....faza lut tez w normie i spada w dniu @ wiec jest git

ja sie nie bardzo na tym znam :(( ale na pewno sie tu ktos znajdzie kto pomoze :)

ja mam pytanko: czy to mozliwe ze test wyszedł mi negatywny a jestem w ciąży?

image

Uploaded with ImageShack.us

kurcze coś zle zrobiłam, zaraz poprawie

niebieski kolor to @, krzyzyk to pozytywny test owu

dziewczyny poniżej sa moje 3 ostatnie cykle, nie sa one dokładne, ale może cos sie uda zinterpretowac? co o nich mysliscie

image

image

image

dokładnie... nie wiem teraz czy mam czekac.. ale na co? że też nie może to być wszystko jasne..

najgorsze jest to czekanie... z miesiąca na miesiac z roku na rok... szkoda ze to nie tak jak z przeziebieniem tydzień i po bolu

to daj znac co ci tam powiedzieli..

ja czekam na @ powinna być w pt ale nic.. zrobiłam test i też nic.. zastanawiam się co dalej...

u mnie nic nowego, czekam na @ dzisiaj lub jutro przyjdzie. dzisiaj mam wizytę w invikcie... zobaczymy czego sie dowiem, chcę zacząć monitorować cykle... wtedy na 100% bede wiedziała czy wszytsko jest ok. mąż ponowne badania ma w styczniu, zobaczymy czy leczenie przynosi jakiś efekt.

dziewczyny, co tu taka cisza??

Długo nie pisalam i tak czytam i czytam... i tez amm dola bo naokolo babki w ciazy a ja nic...:( dostalam @ po tygodniu spoznienia a juz myslalam ze sobie poszla na dobre:) no nic od nowa staranko...:) a do kliniki tez sie wybieralam ale nie wiem jak to bedzie...:)

BEZPŁATNA WIZYTA LEKARSKA

W KLINICE LECZENIA NIEPŁODNOŚCI INVICTA

Klinika Leczenia Niepłodności INVICTA zaprasza na Bezpłatną Konsultację Lekarską. Podczas spotkania z ekspertem z zakresu leczenia niepłodności będziecie mieli Państwo okazję uzyskać odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Wizyty odbywają się w Klinice Leczenia Niepłodności INVICTA w Gdańsku oraz w Warszawie.

Wizyta obejmuje poradę lekarską oraz badanie USG w zależności od wskazań lekarskich.

Dodatkowo podczas wizyty otrzymacie Państwo BON RABATOWY - 50% na wykonanie wybranych badań laboratoryjnych:

» Partnerka: AMH - Anty Mullerian Hormon
(ocena rezerwy jajnikowej) więcej ...
» Partner: badanie nasienia więcej ...

Kto może skorzystać z promocji?

Wszystkie Pary, które w okresie ostatnich 3 miesięcy nie korzystały z usług Kliniki Niepłodności INVICTA.

Gdzie mogę odbyć wizytę?

Bezpłatne wizyty lekarskie odbywają się w Klinice Leczenia Niepłodności INVICTA w Gdańsu oraz Warszawie.

Termin promocji:

Promocja trwa do końca grudnia 2010 roku.

W jaki sposób skorzystać z promocji:

Prosimy o rejestrację telefoniczną:

» Gdańsk: tel. kom. 784 368 011, tel. 58 763 50 50

» Warszawa: tel. kom. 784 368 592, tel. 22 892 93 60

widziałam wczoraj w INvicie są jakies bezpłatne konsultacje i usg..ale nie wczytałam sie dokładnie o co chodzi..zadzwoncie i spytajcie albo sprawdzcie na stronie

Inne tematy z forum

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (8 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

dobry stomatolog - kogo polecacie? (132 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

Wybór auta :) (83 odpowiedzi)

Jeśli macie któreś z niżej wymienionych aut - proszę o opinię :) wszystkie auta diesel,...