STARAJĄCE SIĘ XXX

Dziewczyny oby ten watek był mega krótki!!!!
i czekam na nastepne mamusie :) ide teraz poszukac mamusiek lipcowych bo na lipiec mam termin :)

buziaki i powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: STARAJĄCE SIĘ XXX

aniołku, a o co chodzi z tą bezpłatną poradą?...

dziewczyny trzymajcie się, ja wiem doskonale jak wam ciężko, ale marzenia się spełniają, trzeba być dobrej myśli choć to bardzo trudne :)

dziewczyny niestety robilam tes i wyszedl negatywny, jedna krecha gruba i ostra - wredota jedna :)w tym miesiacu nie mialam owu wiec chyba tylko przez niepokalane poczecie by sie udalo ale zrobilam test pro forma :)poczekam jeszcze do wtorku i chyba pojde do gina na wywolanie bo ile moge czekac...

Asiunia doskonale cię rozumiem...u mnie test owu wyszedł pozytywnie, były przytulanka, ja jeszcze kilka dni mam do @ wiem że i tak nic nie będzie ( przez problemy męża) ale jak głupia się łudzę że może jakiś mały cud będzie. ja się umówiłam na bezpłatna poradę do invicty, wezme wszytskie nasze wyniki badań i zobaczymy co powie inny lekarz.

ja mam mega-dola po ostatnim rozczarowaniu z @.
poza tym mam jakieś guzki w piersiach (w jednej od zawsze torbiel a w drugiej wykryto teraz coś...).
to coś na razie do obserwacji przez poł roku.
staram się nie czytać w necie na ten temat... bo można świra dostać.

tak więc widzicie Kochane, na staranka nawet nie mam ochoty... ale może będzie tak zwany "złoty strzał" bo przytulanko było akurat w owu...
ale też się nie nastawiam, bo w tamtym miesiacu też były w owu ... i nic...
a tak pozatym, to ile przed skokiem temp jest owu? bo zapomniałam a koleżanka się pytała mnie ostatnio...

o rety, ale wywód. ale przynajmniej się trochę wyżaliłam, a nikt mnie nie zrozumie tak jak Wy...

no właśnie, może jakieś testowanko ?
kurcze dlaczego tak musi być, wszedzie dookoła cos się dzieje tylko nie u nas... grodzień, święta przed nami a człowiek w takim nastroju beznadziejnym

tripek a jakie długie masz cykle? moze tescik?

mi sie nie chce pisac bo nawet nie mam o czym, nadal czekam na okres, dzis 36 dc...

oj aniołku..nam kiedys tez sie uda :) głowka do góry!!

a w invikcie jest teraz akcja bezpłatnych konsultacji, dzwoniłam i sa wolne terminy ( to tak dla zainteresowanych)

co tam u was sie dzieje ?? wczoraj się dowiedziałam że przyjaciólka jest w ciąży, ciesze sie ze tak szybko jej sie udalo i bez problemu zadnego ale jednoczesnie jest mi mega przykro ze ja tak musze walczyc :( wczoraj cały dzien ryczalam a dzisiaj juz od 4 nie spie... mam mega doła

Karolinka29 dziękuję za pomoc, napewno przy kolejnym podejściu to sprawdzę , tylko nie bardzo mogę zrozumieć dlaczego lekarz się tym nie interesuje ... Mam niedługo wizytę wiec o wszystko zapytam

odpoczywaj odpoczywaj i nie stresuj sie, bedzie dobrze :)

no trzeba czekać do 7.12, ale na daną chwilę jestem w ciąży i bardzo się z tego cieszę :) dużo odpoczywam, endo mam super, bo 20mm więc fasolka musi się zaczepić w macicy, tam jej będzie najlepiej heh

Basieniak bardzo sie ciesze i po cichu gratuluje, a z ofcjalnymi gratulacjami poczekam do nastepnego wątku! trzymam kciuki zeby wszystko było ok.!
bedziesz lipcową mamuśką :)

Kochane ja jednak @ się nie doczekałam:) jestem po wizycie i ginekolog potwierdził ciążę, ale nowy wątek założę 7.12. jeśli po wizycie będzie wszystko dobrze, a taką mam nadzieję:)

wykryto u mnie torbiel na jajniku, z którego było jajeczko i teraz nie wiadomo czy ona nie przeszkodziła w zagnieżdżeniu się...ginekolog na 150% chce wykluczyć ciążę pozamaciczną

przepraszam ale nie pomoge bo ja do tego nie dotrlam, to sie nie douczylam. tu sa dziewczyny ktore o wiele wiecej o tym wiedza i na pewno ci pomoga.

dzień wcześniej mój zadzwonił i się umówił na wizytę...koszt 150 zł...został zaprowadzony do pokoju, musiał zostawić żołnierzyki w pojemniczku i na następny dzień już chyba był wynik...wstrzemięźliwość chyba od 2 dób - najlepiej min 4 dni (tak ginekolog mówił)...mój był po 3 dniach i wyniki jego są super

a ile to kosztuje, no i jak to wygląda? jak z tym skierowaniem? czy codziennie można? ile sie czeka na wyniki?

my robiliśmy w Invicie w Gdańsku

Inne tematy z forum

Jak radziłyście sobie z bólem głowy w ciąży? (13 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 18 tygodniu ciąży i od paru dni boli mnie głowa. Lekarka powiedziała, ze mogę...

Pająki pomocy (25 odpowiedzi)

Dziewczyny dostalśmy od znajomych choinkę i co dziś wstawiamy jado mieszkania ubieramy a plaga...

RZECZOZNAWCA MAJĄTKOWY (11 odpowiedzi)

Potrzebowałabym namiary na dobrego rzeczoznawce i niedrogiego do wyceny domu z dziaka, najlepiej...