gorąco polecam wszystkim tym co chcą poprawić swój wyglad i samopoczucie... ! naprawdę super personel .. ceny też są dobre! zadowolenie gwarantowane!! http://www.sunuroda.pl 559-21-91
Ja niestety mam nieco inne odczucia. Pani w recepcji (brunetka), która obsługuje także solarium jest bardzo miła. Natomiast Pani kosmetyczka... niesympatyczna to mało powiedziane. Komentowanie urody swoich klientów jest co najmniej nie na miejscu.
To była moja pierwsza i ostatnia wizyta w tym salonie.
ja też nie!!! chodzę tam od bardzo dawna i jest bardzo fajnie :) Pani kosmetyczka jest bardzo profesjonalna osobą !!! może mowa o am praktykantce.. bo w tym czasie p. Karolina urodziła dzidziusia i nie pracowała.. w każdym razie goraco polec
I z pewnością możesz żałować !!! kosmetyczkę polecam z całego serca kobieta zna się na rzeczy !!! specjalizuje się w permanentach i rzęsach !!! pazurki robi rewelacja i do tego super ceny!!! i nigdy nie słyszałam aby kiedykolwiek rozmawiała z kimś o innej klientce.. polecam SUN!!!!
Ja również polecam!!! Jestem szczęśliwa że nareszcie znalazłam salon który sprostał moim wymaganiom!!! Rewelka Pani Karolinko dziękuję :))) pedicure zrobiony cudnie!!! rączki też mam ekstra!!! Pozdrawiam gorąco i naprawdę zachęcam do odwiedzenia:))