SUPER PROFESJONALNE PODEJSCIE

Hej powiekszalam sobie usta u Pani Marity rewelacyjny efekty wytumaczyla mi wszystko i dala swoj prywatny numer wrazie co.Naprawde mozna sie tam zrelaksowac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SUPER PROFESJONALNE PODEJSCIE

Cześć
U Pani Marity i ja robiłam m,in powiększanie ust , i nie tylko usta.
Niestety po m-cu efektu prawie nie widać. Mam zamiar iść na poprawkę do kogoś innego, ponieważ denerwuje mnie nerwowe , podejście jak się pojawia u tej pani z tzw. reklamają. Dwa razy już na moją prośbę starała się usunąć u mnie zapadnięte w jednym miejscu usta i linię marionetki . Jakoś kłucie nie przynosi efektu.
Ale taki sam problem ma równiez moja koleżanka.
Zapłaciłam troszkę forsy i napewno nikomu tej Pani nie polecę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja jestem super zadowolonai nie moge zlego slowa powiedzieć wszystko wyszlo pieknie...A kontak z Pania Marita jest rewelacyjny i zawsze jest usmiechnieta nawet o21h bo nie miala miejsc to mnie o tej godz przyjela bo bardzo mi zalezalo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja również robilam usta i efekt miał utrzymac sie rok mam 6miesiac i niewiele z tego zostało, maż robił sobie lipolize podbrudka.... zapewniano nas ze po 1 ostrzyknieciu wszystko zejdzie,,,,,,,,,,,,,, cóz broda zrobiła sie wieksza,,,,,,,,,, konsultacja z prawdziwym lekarzem i koszty poniesione po ostrzyknieciu to porażka............
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0