SUPER:)
naprawdę świetna szkoła-przemiła i dobrze zorientowana Pani w sekretariacie, duża ilość instruktorów i samochodów, sympatyczna atmosfera. Teorię Pan Włodek prowadzi w przystępny, zrozumiały sposób, objaśnia niezrozumiałe przepisy i ma poczucie humoru, dzięki czemu nauka z nim staje się przyjemnością. Nie ogranicza się tylko do przepisów- uczy praktycznej str kierowania i "myślenia" jak kierowca. Jazdy miałam także z p Włodkiem.To najlepszy instruktor na świecie-
jest cierpliwy, zawsze chętny by wszystko wytłumaczyć. Pomaga na początku, kiedy nie wiadomo "co i jak" i człowiek jest zestresowany a potem, jeśli widzi że sobie radzisz stopniowo ogranicza swoją pomoc, dzięki czemu nauka przychodzi w sposób naturalny i nie doznajesz szoku. Perfekcyjnie przygotował mnie nie tylko do egzaminu ale też do samodzielnej jazdy po polskich drogach...POLECAM WSZYSTKIM
jest cierpliwy, zawsze chętny by wszystko wytłumaczyć. Pomaga na początku, kiedy nie wiadomo "co i jak" i człowiek jest zestresowany a potem, jeśli widzi że sobie radzisz stopniowo ogranicza swoją pomoc, dzięki czemu nauka przychodzi w sposób naturalny i nie doznajesz szoku. Perfekcyjnie przygotował mnie nie tylko do egzaminu ale też do samodzielnej jazdy po polskich drogach...POLECAM WSZYSTKIM