SYLWESTER 2011,Skandal

Jak nazwać miejsce usługowe,gastronomiczne czy jakiekolwiek inne gdzie właściciel ubliża klientowi używając inwektyw ?

Jak nazwać takie miejsce ?
Jaką opinię może wystawić klient ?

Oczywiście, z pewności a znajdą sie opinie bardzo pozytywne z tego samego wieczoru,
dlaczego ?
banalnie proste

Pytanie brzmi

Jak ma się czuć w takim miejscu zwykły klient ?

na koniec toaleta... a raczej wychodek...w restauracji cywilizowanego kraju czegoś takiego nie można sobie wyobrazić...ale zdaje sie że restauracja Orzeł przenosi sie w czasie i przestrzeni

w jakie miejsce ?

Nie polecam sprawdzać
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: SYLWESTER 2011,Skandal

Ha, kiedyś wstawiłam opinię bardzo negatywną po pobycie w tej restauracji, o bardzo bardzo średnim jedzeniu, wioskowym wystroju i takie tam moje odczucia, po czym właściciel zaczął w korespondencji na mnie naskakiwać aż wreszcie stwierdził że jestem głupia, nigdy tam nie byłam i nigdy nic nie jadłam... żenada.Stwierdził, że dowodem pobytu ma być okazanie paragonu, chociaż dokładnie wiedział, że tam byłam tego dnia, ponieważ rezerwowałam stolik i konkretnie - golonki. Tłumaczył się z całkowitego braku dziczyzny która była w karcie ale nie w kuchni i niesmacznych golonek. Ma najpewniej układ z adminem, ponieważ ja nie chciałam wycofać swojej opinii która pojawiła się na 1 dzień i zniknęła... niczym kamfora. Uważam że ten gość ma przerost jaźni, nie potrafi przyjąć na klatę krytyki. Jestem więcej niż pewna, że 1/2 tych pozytywnych wpisów to on sam, cała familia bliższa i dalsza oraz załoga tam pracująca, a po moich przejściach z gościem po ostrej krytyce mam 100% pewności że opinie negatywne po prostu nie są publikowane albo pojawiają się na chwilę i dziwnie znikają. Jak ktoś chce zobaczyć tę korespondencję, niech poda maila, wyślę i zobaczycie jak facet załatwia te sprawy i co admin usuwa. Żal.pl.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: SYLWESTER 2011,Skandal

czesc wyślij dla mnie te opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0