SZCZERZE POLECAM

Nie jestem ich klientką od dawna, byłam w salonie dopiero 2 razy ale już wiem, że nigdzie indziej nie pójdę! Pan Karol jest świetnym fryzjerem jeśli chodzi o pielęgnację włosów, natomiast w kwestii układania jestem zachwycona pracą Pani Anety!!! Nie miałam pomysłu na uczesanie, a Pani Aneta stworzyła na moich włosach istne cudo!!! Jestem zachwycona! Atmosfera w salonie naprawdę rodzinna i wesoła, to się rzadko zdarza!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SZCZERZE POLECAM

moze co do ukladania wlosow Pani Aneta ma jakies wiadomosci jednak nie potrafi kobiety zrozumec o jaka fryzure chodzi robi po swojemu nie slucha klienta nie potrafi farby dobrac wlosy rozjasnia woda 9 calosc co nie powinna pali niszczy wlosy nie polecam wrecz odradzam nie potrafi sie rowniez zachowac przy klientach - masakra powinni ja zwolnic poniewaz psuje zakladowi reputacje co Pani Mariola oraz Pan Karol dlugo na nia pracowali i w przeciwienstwie do Pani Anety maja pojecie o fryzjerstwie i to bardzo duze sa sympatyczni mili rozumieja klienta nie niszcza im wlosow ich to bardzo polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0