SZKOŁA PODSTAWOWA NR 81 NA OSOWEJ

Temat dostępny też na forum: Osowa
Witam,

proszę o opinie na temat w/w szkoły :) interesuje mnie poziom nauczania,
bezpieczeństwo uczniów, wyposażenie szkoły, działalnosc świetlicy szkolnej.

z góry dziękuję za odpowiedzi,

Ejka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SZKOŁA PODSTAWOWA NR 81 NA OSOWEJ

Opinia ucznia. Nauczycielom zależy na kasie. Kropka. Uczniowie mają ADHD. Kropka. Inne złe rzeczy. Kropka.
Wolałbym chodzić do szkoły w Chwaszczynie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jestem rodzicem dziecka z tej szkoly i to prawda ze nauczyciele nic nie robia a wychowawcy nawet nie wiedza co dzieje sie z ich uczniami.dzis moja corka miala jechac do schroniska dla zwierzat i zapisala sie wczesniej.oczywiscie stalo sie to co zawsze sie dzieje.zadnej organizacji bo p.Brolewicz nawet nie postarala sie sprawdzic ilu uczniow faktycznie bedzie jechac.nastepnie gdy dzieci siedzialy juz w autokarze wyzucila pare oznajmiajac ze nie ma tylu miejsc.I CO MOJE DZIECKO MIALO ZROBIC.NIEDOSC ZE WYDALA 50 ZL. NA ZYWNOSC DLA TYCH PUPILKOW TO CHODZILA BEZ CELU PO OSOWEJ BO MY BYLISMY W PRACY. A NA DWORZU MINUSOWA TEMPERATURA..gdyby nie moj kontakt z dzieckiem w trakcie mojej pracy pewnie dowiedzialbym sie o tym dopiero po przyjezdzie.P.Brolewicz nawet sie nie zainteresowala czy te dzieci maja do kad pojsc.WSTYD I ZENADA.mam nadzieje ze przeczyta to ktos z dyrekcji i zareaguje W KONCU!!!!!! i to nie pierwszy przypadek.Oni nawet nie wiedza czy dzieci opuszczaja szkole podczas lekcji, bo moga poprostu wyjsc ze szkoly i nikt tego nie kontroluje.i takze rodzice na wywiadowkach nie sa tacy wylewni co do wychowawcow bo boja sie ze ich dzieci zaczna byc innaczej traktowane i odbije sie to na nich.Moglbym tak pisac i pisac.FAJNIE BY BYLO GDYBY WPROWADZILI SKRZYNKI W KAZDEJ KLASIE WYCHOWAWCOW NA ANONIMOWE SKARGI I ZAZALENIA.WTEDY KAZDY BEZ PROBLEMU MOGLBY PISAC CO GO BOLI.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Strasznie w tym tekście dużo błędów.
Wychowaniem powinni zajmować się RODZICE!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wyposażenie świetlicy? Pękne ze śmiechu, 2 sale na ok setki uczniów. Beznadzieja. Bezpieczeństwo, hmm wystarczy usłyszeć o licznych wypadkach.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jako ojciec dziecja - Pani dyrektor powinna juz dawno wyleciec stamtad. Zyje jeszcze epoka sprzed 20...30 lat. Jesli chcesz zobaczyc szkole to proponuje obejrzec toalety dl a dzieci - koszmar. W porzadnych szkolach wyglada to zupelnie inaczej - mysle ze to wystarczy
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Domy opieki w okolicach trójmiasta - starsza, sparaliżowana osoba (41 odpowiedzi)

Witam, Niestety stanęliśmy nagle z bratem przed faktem pooperacyjnego niedokrwienia mózgu u...

Świeczki zapachowe,kadzidełka... (26 odpowiedzi)

Witajcie.Jak w temacie,gdzie znajdę ładne zestawy ze świeczkami zapachowymi lub kadzidełkami?Mogą...

zarządzanie zasobami ludzkimi - studia podyplomowe (5 odpowiedzi)

Witam! Poszukuję osób, które skończyły zarządzanie zasobami ludzkimi na Uniwersytecie Gdańskim...