SZUKAM DJ-A NA POPRAWINY

Witam,
Szukam dj-a który prowadzi nasze poprawiny 03.10.2010 w ośrodku Szarlota w Kościerzynie. Oferty proszę kierować na email madziunianiunia0@wp.pl lub po prostu na wątek.

A może Wy furomiczki macie do polecenia jakiś dobrych dj-ów i dla których zarazem nie było by problemu zagrać tylko na poprawinach?

Z góry bardzo dziękuję:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SZUKAM DJ-A NA POPRAWINY

ja się podłącze - szukam dj-a na poprawiny 12.09.2010 które będą trwać od godziny 12.00 do 20.00 w Łapinie:) nina210@wp.pl

polecam DJ-Wodzirejow z Agencji artystycznej Gesek - www.gesek.pl, zajrzyjcie zobaczcie demo, mysle ze warto, sprawdziłem na własnym weselu i poprawinach
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

podbijam

podbijam

Zapraszam www.massuana.pl

up

podam numer do fajnego goscia 501849407
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam
Chciałbym przedstawic swoją ofertę ,śpiewam w zespole od 5 lat grajacym na weselach ,prowadzę również porawiny jako DJ mam wysokiej klasy sprzęt nagłośnieniowy,oświetleniowy,proponuję karaoke,telebim.

Zapraszam
tel.785 511 933 lub 695 900 611

Grałem w tym ośrodku .
Polecam się na tą imprezkę : DJ Bużka z małej sali Viva Club
tel. 504 30 59 30
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

witam Polecam wam Dja Van Crosher on jest z katowic grał na naszym weselu jak i na poprawinach bierze około 700zł za wesele plus 100 zł za poprawiny my mielismy wesele w szczyrku i za dojazd wzioł tylko tyle ile zaopłacił za pociag my łaczmnie za niego zapłacilismy 870 zł więc i tak tanio niz zespół z tego co wiem za same poprawiny bierze chyhba 500zł polecam go

tutaj do niego kontakt

tel 661670202

Magda ;-)

~Magda
No to rzeczywiście jest to tani dj ten Van Crosher.
Zastanawia mnie tylko jak on do pociągu z Katowic do Gdańska wtarga minimum 2 duże głośniki, wzmacniacz, mikser, 2 odtwarzacze (lub laptop-a), zestaw mikrofonowy, słuchawki, walizeczkę z płytami, jakieś światełka, okablowanie, rozdzielacze prądu, coś na przebranie.
Jak już to wszystko wtarga do tego pociągu, to jak wysiądze w Gdańsku na dworcu to w jaki sposób dowiezie to wszystko do sali w której będzie się odbywało Wesele lub Poprawiny.
Jak już impreza się zakończy, to w jaki sposób o 5-6 nad ranem w sobotę (Wesele) lub ok. 12 w nocy w niedzielę (Poprawiny) to wszystko z powrotem dotransportuje na dworzec.
Tak, myśląc w taki sposób nie można się dziwić że cena 400 zł. (nawet za Poprawiny) wydaje się niektórym osobom realna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: DJ CAMLLO odnosnie poprawin

Zajmuje sie prowadzeniem wesel oraz imprez okolicznosciowych na terenie całego kraju. Posiadam najwyzszej klasy sprzęt nagłośnieniowy o bardzo duzej mocy oraz wysokiej klasy sprzet oswietleniowy . Mam wolne obydwa terminy . Jesli sa panstwo zainteresowani to prosze o kontakt na numer tel. 669 020 520 lub gg 8592416.

Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych moją ofertą. Prowadzę imprezy takie jak : 18stki , Poprawiny, Sylwestra, Zabawy taneczne, Dyskoteki szkolne, Imprezy Firmowe, Dancingi, Imprezy plenerowe oraz wiele wiele innych. Posiadam swój sprzęt czyli Nagłośnienie, Oświetlenie, i resztę aparatury . Gram muzyką każdego rodzaju od Disco Polo aż do Muzyki klubowej. Na imprezach na których gram na życznię klienta organizuję zabawy oraz konkursy.
Krystian: 607 - 784 - 020
Pozdrawiam

jeśli DJ to tylko Lech Radziun :) Rewelacyjny gościu ;)

właśnie wczoraj podpisałam z nim umowę:)

a ile płacisz?

700 zł

Zapraszam www.vcgmusic.pl

u mojej siotry na poprawinach byl Lech Radziun i wszytskim sie bardzo podobalo

Witam serdecznie wszystkich uczestników tego forum i zapraszam do skorzystania z moich usług. www.djmarcel.com.pl djmarcel@poczta.fm

duet dj i konferansjer www.djlepszy.pl

Jesteśmy absolwentami filologii polskiej Uniwersytetu Wrocławskiego. Zajmujemy się organizacją i oprawą muzyczną uroczystości różnego rodzaju. Imprezy okolicznościowe, sportowe, integracyjne, bankiety dla firm, dyskoteki, a przede wszystkim wesela. Jak można zauważyć, jest nas dwóch. Marcin (ten niższy) zajmuje się tylko i wyłącznie muzyką, natomiast Paweł (nieco grubszy) stroną merytoryczną imprez. Stajemy na przeciw tandetnym, sztampowym zabawom, które nie mają w sobie krzty humoru i charakteryzują się banalnością. Właśnie humor, ale także niekonwencjonalne pomysły cenimy sobie najbardziej, ale przy tym uważamy, iż nie wolno deptać tradycji oraz dobrego smaku.

Imprezy prowadzone przez nas są zatem mieszanką nietypowych zdarzeń z zachowaniem kultury i porządku. Celowo dzielimy między siebie obowiązki, gdyż uważamy, że jeśli ktoś jest do wszystkiego, to tak naprawdę jest do niczego. DJlepszy, bo tak brzmi nasza pełna nazwa, zapewnia prowadzenie imprez na najwyższym poziomie, proponując zarówno doskonałą muzykę, jak i szereg zabaw, czy konkursów. Nie zajmujemy się tym przypadkowo! Marcin (bardziej przystojny) przez długi okres czasu był djem w jednym z wrocławskich pubów, natomiast Paweł (bardziej błyskotliwy) udzielał się przez wiele lat w dyskusjach publicznych oraz jest obecnie dziennikarzem sportowym.

OFERTA NA ROK 2010

PAKIET STANDARD - oprawa muzyczna, prowadzenie zabaw, konkursów, światła - CENA 1800 zł.
PAKIET GOLD - PAKIET STANDARD + pokaz multimedialny ze zdjec Mlodej Pary, profesjonalne karaoke, bańki, dym CENA 2100zl
Poprawiny – 100 zł/godzine + nocleg`
PAKIET BRYLANT - pakiet GOLD + wynajem fontanny czekoladowej (fontanna, 2,5 kg belgijskiej czekolady, świecący podest) 2550 zl

Kontakt
www.djlepszy.pl
606403797
djlepszy@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dj Krychu

usługi nagłośnieniowe Dj krychu :
Prowadzę miedzy innymi takie imprezy jak : Poprawiny, 18stki, Jubileusze, Imprezy plenerowe, zabawy taneczne, Bale karnawałowe, sylwestra . . . Posiadam cały włąsny sprzet więcej informacji pod numerem 607 - 784 - 020

Kochani - nie wszystko DJ co sie reklamuje...

To ze ktos kupi sobie sprzet za 1000 zl i chce zarabiac na tym krocie, nie czyni DJa.

To ze ktos pisze sobie przed ksywa DJ, nie czyni DJa.

To ze ktos wlacza nagrania tez nie czyni DJa.

Pojecia sie wam pomylily. Szukacie prezentera muzycznego !!! Owszem DJ tez moze byc na poprawiny, bo sam gram i prowadze. Ale ja akurat mam prawo sie DJem nazywac.

Chetnie posluchalbym co maja wszyscy wymienieni powyzej do zaoferowania.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam siebie - bardzo duże doświadczenie...

Witam Was. Zrobiłem w życiu "parę" imprez i wszystkie były OK. Niestety, nie należę do tanich artystów, ale na pewno się opłaca. Moja stronka www.djbodzio.com niebawem ruszy, więc zapraszam. Chętnych na fajną imprezę zapraszam na www.e-wesele.pl do działu dj-e, zachodniopomorskie, Bogusław Ceglarski. e-mail: djbodzio@eranet.pl tel. 604 504 504. Pozdrawiam.

My też prosimy o oferty "wolnych" Dj na poprawiny na 08.08.2010 w Kiełpinie Kartuskim (ok 25km od Gdańska)

agandrzej@o2.pl

Witam serdecznie,

Termin 08.08.2010 mam wolny. Jeśli są Państwo zainetresowani moją ofertą proszę o kontakt: little_mario@op.pl.

Pozdrawiam
DJ Little Mario
www.little_mario.republika.pl

Witam ja mialam wspanialego dj - niesamowita muzyka ,prowesjonalny sprzet i oswietlanie . Po naszym weselu i poprawinach 12 gosci zatrudnilo jego na swoje imprezy.Serdecznie polecam Dj- john +48790506391 Pozdrawiam i Zycze wspanialej zabawy

Witam jestem djem od 20 lat mogę poprowadzić państwa poprawiny lub wesele niema najmniejszego problemu z muzyką i reszta jak ma to wyglądać ustalimy jesli państwo reflektują na moje usługi moja strona djslawek.pev.pl lub mail djsadams@.pl

Inne tematy z forum

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...