Szukam dj'a na 28 kwietnia 2012. Poszukiwany dj z klasą, muzyka preferowana - jazz, standardy, odrobina popu, rock'n'roll. Zero disco polo i mało wyszukanych zabaw weselnych.
Poleciłbym Ci fajnego DJ-a, takiego, który potrafi zabawić towarzystwo. Już miałem wysłać Ci nr telefonu do Niego, ale jak przeczytałem, że chcesz mieć na imprezie Jazz itp., to sorry... Nikogo Ci nie polecę i współczuję temu, który na Twojej imprezie będzie grał. Pamiętaj moje słowa-przy takim podejściu to zamiast imprezy będziesz miała stypę!
11
Re: SZUKAM DJ'a 28 kwietnia 2012
~muzyk
(13 lat temu)
Ale po do dyskutować i przekonywać do własnych racji. Ktoś ma pomysł na jazz i już. Nie każdemu podoba się discopolo dlatego właśnie szuka odpowiedniego dla siebie wykonawcy.
00
~skieuse
(13 lat temu)
Adamie trzeba było przeczytać do końca. Imprezie disco polo, techniawce i przebojom dancingowym mówię NIE!
00
~Marcin
(13 lat temu)
Witam serdecznie. Mam na imię Marcin i bardzo zainteresowało mnie Państwa zapytanie. Owszem, gram również jazz, który z resztą lubię. W celu dokładniejszych informacji proszę o telefon 693 31 97 12. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego na 2012r życzę.
00
~Stolarczyk Sound
(13 lat temu)
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą, dostosowujemy się do każdego zlecenia tak, abyście Państwo byli zadowoleni z naszych usług i swojej imprezy.
DJ PC chętnie ale termin 28.04.2012r. mam już zajęty :( Państwa wesele, więc niech DJ-je zagrają co chcecie. Też się kiedyś dziwiłem, jak można bawić się przy metalu a było to jedno z fajniejszych wesel jakie grałem. Pozdrawiam i życzę extra zabawy.
00
~DJ CAMILLO
(13 lat temu)
Witam serdecznie :) Jestem dj-em. Uwielbiam nietypowe zlecenia i chętnie podejmę się prowadzenia państwa wesela. Jazz to wspaniała muzyka. Wspólczuje tym, którzy nie znają jego tanecznych odman. Proponuję zerknąć na moją stronę internetową: http://www.djcamillo.pl
Gwarantuję dobrą zabawe i dużo dobrego jazzu:)
Pozdrawiam
Kamil
tel: 669-020-520
00
~Inga
(13 lat temu)
Polecam bardzo Dj Arec Nowak telefon chyb nadal aktualny 608-330-869