SZUKAM WARSZTATU

Czy ktoś z Was może polecić sprawdzonony warsztat samochodowy w Sopocie. Po ostnich doświadczeniach /auto 6 tyg. w warsztanie odebrane w gorszym stanie niż je zostawiłem/ potrzebuje pomocy kompetentnego i rzetelnego fachowca.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SZUKAM WARSZTATU

Witaj....z jakim autem masz problem?...i jakiego typu....?moze bede w stanie pomoc..dojezdzam do klienta
,wiec auto masz caly czas na oku....moj nr...500 690 833

pozdrawiam Wojtek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Panie mechaniku ? czy wystawia pan faktury za naprawy ?

Panie Wojtku a skąd Pan jest? własnie mam problem z moim autkiem, odpala a po chwili gaśnie;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdynia ale jak pisalem dojezdzam rownierz do klijenta

też miałem problem miałem takiego mechaniora zmieniłem na kpp Gdynia
i mam po problemie, fachowo i pasjonat motoryzacji, fv, jak inni zawiodą dzwoń do nich 504-551-790
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

jak klijent beznadziejny to i mechanik nie ma czasu.i jest wiecznie zajety,bo zycie jest takie jak mam kase to jade do warsztatu jak nie do mechanika co weznie mniej,jakklijent traktuje mechanika tak mechanik klijenta!!! tu nie sprawdza sie regola klijent nasz pan!! panem jest ten co ma wiedze!! nie ten co placi!! wiec szanuj mechanika swego jak siebie samego!!! a bedziesz zadowolony z niego!!!

czy ty jesteś normalny ? to mechanik jest panem i władcą ?

jadę, płacę więc wymagam. Nie muszę się znać. Ale nienawidzę jak taki przygłup mnie naciąga.

a ty zainwestuj w słownik ortograficzny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ty w wiedze,bo pewnie zona mowi ci co gdzie jest w aucie;-p

nie plac i naprawiaj sobie sam,a z takim podejsciem to ja bym ci nawet za sowita oplate nie robil... ucz sie gamoniu sam...zobaczysz ile to poswiecen i nauki... co roku cos nowego i i ktos to musi umiec naprawic!! nie sztuka jest skonczyc studia w 3 lata lub 5 a chlonac wiedze cal czas!!!ale pan pewnie jest magistrem co pisze ze slownikiem a wyslowic sie nie umie na co dzien!! zal mi cie czlowieku;-) ale na szczescie sa tacy co doceniaja wiedze mechanikow,i nie trzeba nikogo naciagac!!!jesli masz wiedze masz i klijentow!!! zapamietaj pan te slowa bo pana to za glupote naciagaja!!! place wymagam...zal....szacunek i slowo dziekuje wystarczy a zaplata w odpowiedniej wysokosci za wykonana usluge.bez naciagania.

opanuj się człowieku bo zawału dostaniesz.

tak się składa, że trochę się orientuje w mechanice. Z pewnymi rzeczami sam sobię poradzę. Z takimi, które wymagają specjalistycznych narzędzi niestesty już nie.

co do płacę i wymagam - niestety, tak jest. Oczekuję fachowej usługi . za którą płace. Jeżeli ja komuś świadczę usługę to ode mnie również wymagają rzetelności i fachowości.

Co do wiedzy - akurat ja pracuje w takiej dziedzinie ,gdzie ciągle muszę się dokształcać. Tak więc doskonale rozumiem co to znaczy szkolić się cały czas.

I co do fachowości mechaników - dzisiaj mechanik podłącza się do komputera i odczytuje komunikaty, logi i błędy. Ogranicza się do tego co wyczyta a zapewne jak sam dobrze wiesz (skoro się ciągle dokształcasz), że komunikaty z komputera nie zawsze pokazują dokładną usterkę. Pokazują skutek, nie przyczynę.

pozdrawiam
i życzę miłego dnia

ps. a poprawne pisanie w języku ojczystym zamiera tak jak pisanie listów papierowych. A szkoda.

Placic i wymagac to mozesz w agenci .burak
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeśli tak naprawiasz auta jak potrafisz pisać , to ja serdecznie dziękuję za usługę.

chyba w agencji ?

Inne tematy z forum

Hummer H2/H3 (76 odpowiedzi)

Jakie jest Wasze zdanie o tych samochodach? Pytam zupełnie serio. p.s. trollom sugeruję nie...

Czy warto kupić używane auto w bardzo niskiej cenie? (8 odpowiedzi)

Znalazłem samochód, który mi się podoba. Specyfikacja taka, jak chciałem, przebieg w miarę niski,...

Wynajem długoterminowy samochodu zamiast kupna (4 odpowiedzi)

Hej, zastanawiam się czemu tak wiele osób decyduje się na wynajem długoterminowy czy leasing...