Re: SZukam ,KOGOŚ kto MALUJE ARTYSTYCZNIE POKOJE NIE DROGO !!!
perła
(15 lat temu)
Hej :-) Jest dziewczyna z Gdańska, która robi takie rzeczy ma stronę www.fanaberia-art.pl
To moja znajoma (tzn, kilka lat temu się znałyścmy :-) ale wiem, ze ma super zmysł plastyczny i zawsze uwielbiała dzieci :-)
Agusia:)
(15 lat temu)
Hej moja sąsiadka zajmuje się tym zawodowo, jest po ASP kierunek malarstwo. Specjalizuje się w malowidłach ściennych dla dzieci, jeśli chcesz mogę się zapytać o ofertę dla Ciebie. Napisz mi tylko jaka byłaby powierzchnia do malowania co miałoby być namalowane oraz stan ściany
ewelin90
(15 lat temu)
Dziękuje, pewnie zapytaj się bo jak się dowiadywałam prywatnie to ceny są dla mnie za drogie ,ale chce to zrobić bo to super wygląda a więc ściana jest jasnego koloru a metrów gdzieś ze da długość ściany to 2 m .Dziękuje i czekam na cenę mniej więcej a koncepcji jeszcze nie mam rozglądam się ,może coś doradzi..
ewelin90
(15 lat temu)
MOŻNA ZNALEŹĆ TANIEJ CZĘSTO ĆI CO DOPIERO ZACZYNAJĄ TO KASUJĄ NAWET 45ZL 50 ZA METR,ALE CIEŻKO ICH DOPAŚĆ ,KIEDYŚ MIAŁAM NAMIAR ALE CHYBA BABKA ZMIENIŁA NUMER I NIE MAM DLATEGO SZUKAM ..
(15 lat temu)
Hej
Wstępne rozmawiałam z koleżanką i cena przede wszystkim zależy od tego co ma być namalowane czy mają to być pojedyncze postacie czy klatka z bajki jak poniżej na zdjęciach:)
Zastanów się proszę i wyślij mi maila z ewentualnym projektem to powiem Ci jak z wygląda sprawa z kosztami.
Madi*
(15 lat temu)
Takie ściany są świetne.. ale należy uważać, by nie były zbyt męczące.. w końcu nasz bobas tam będzie spędzał dużo czasu a chyba same sie ze mną zgodzicie, że patrzenie na takie obrazki non stop jest dość męczące.. :)
~piernik
(15 lat temu)
Ja chyba wolałabym jednak kilka pojedynczych postaci rzuconych gdzieś na ściany i w bardziej jednorodnych kolorach. Macie może zdjęcia takich malowideł??
(15 lat temu)
Koszt pomalowania uzależniony jest od stopnia skomplikowania obrazka jego wielkości itp. w ramach rozeznania podam, że pomalowanie ściany widocznej na zdjęciach to koszt ok 1800-2000zł. Jest to ok 3 tyg. pracy po mniej więcej 6h. Oczywiście czas dostosowywany jest do klienta.
Oczywiście mniejsze projekty też wchodzą w grę i cena będzie obiektywnie niższa.
Ceny ustalane są indywidualnie od dzieło nie za metr2.
~justi
(15 lat temu)
obrazki pojedyńczych postaci - m.in. tygrysek, żyrafa, słoń i inne -dośc znacznej wielkości są w poczekalni w przchodni dla dzieci na orunii gościnnej - za każdym razem jak tam jestem uwielbiam je oglądac -wyglądają super ;)
Kasia i Tomuś
(14 lat temu)
Wieczorem postaram sie wkleic fotki pokoju mojego synka, ktory wlasnie dzis bedzie "ukonczony"-tzn.malunki na scianach, bo nie mamy jeszcze wszystkich sprzetow-regal na zabawki, dywan itd. Niemniej jednak chlopak, ktory maluje jest godny polecenia-szybki (co prawda pracuje od 8 do 20 z przerwami) i w 100% zrealizowal moj projekt. Aaa....no i cena!!!! Az mi glupio,ze tak malo mu zaplace, jak przeczytalam wyzej ile bierze ta pani...
Kasia i Tomuś
(14 lat temu)
jakos nie moge wkleic kolejnych fotek...ale coz... zaplacilam 800zl, pan Arkadiusz malowal 3 dni i jestesmy zachwyceni jego dzielem
Zgodzil sie,zebym upublicznila jego numer telefonu,wiec to czynie 501718291
~LILI
(14 lat temu)
znalazłam takie ogłoszenia, może komus jeszcze się przydadzą. Sama nie korzystałam więc nie wiem jaka cena, ale tam jest podany kontakt, to zawsze mozna zapytać.
~Kasia i Tomuś
(14 lat temu)
to sciana kominowa, we wnece po lewej stronie bedzie regal na zabawki-zamowilam u stolarza,zeby wykorzystac "skos", a po prawej juz drzwi, jak sa otwarte, to nie widac "miarki wzrostu" -maly pokoj ale synus bedzie w nim szczesliwy,a my odzyskamy sypialnie ;)
Kasia i Tomuś
(14 lat temu)
to zadzwon-numer podalam wyzej-na pewno sie dogadacie, np. na mniejsze rysunki,badz na jedna sciane i cene bedzie nizsza.Ja wymyslilam sobie po prostu takie "dzielo" wybierajac rysunki z ksiazeczki, a on tak wycenil sobie realizacje mojej "zachcianki" i spisal sie na medal
~aga
(14 lat temu)
Witam! Jest koleś który tworzy coś pięknego (jeszcze nic takiego nie widziałam)Weidż na Nasza Klasa - Bogdan Kosmalski - Kamienna Góra
Koleś jest OK! Pozdrawiam