Są pieniądze do zarobienia na święta/sylwestra/prezenty/zaległy czynsz dla robotnego faceta

Temat dostępny też na forum: Sprzedam
Jest praca do wykonania, dziś, zaraz, na nockę + ewentualnie do końca roku. Mąż szuka pracowników na budowę. Kasa wypłacana od razu gotówką. Szybka fucha, szybka kasa.
Praca dla tych co się nie boją ciężkiej pracy fizycznej, nie dla ściemniaczy i filozofów co to siedzą i myślą zamiast robić ;)
Praca w Gdańsku na Hallera (mąż dojeżdża z Gdyni to tych z Gdyni może zabierać po drodze)

Po wiecej informacji albo żeby się umówić proszę dzwonić pod numer: 792-279-797.

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Są pieniądze do zarobienia na święta/sylwestra/prezenty/zaległy czynsz dla robotnego faceta

prosze nie obrazac filozofow
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Są pieniądze do zarobienia na święta/sylwestra/prezenty/zaległy czynsz dla robotnego faceta

bo robić to nie ma komu, ale siedzieć, palić i mysleć to każdy jeden by chciał.... ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

I proszę nie spamować w każdym możliwym dziale.

Witam, a możesz mi coś więcej na priv napisać?

Inne tematy z forum

Własny biznes - jak się reklamować? (181 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (59 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (58 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...