Są plusy i MINUSY

No niestety troszeczkę się zawiodłem. Do tej pory Face Club był wśród moich wszystkich znajomych najbardziej polecanym klubem. Z dniem dzisiejszym niestety, znacząco się to zmieni. Przyszedłem dzisiaj na występ Dj`a Hazela. Zapowiadany od godziny 21 przez rezydenta występ, odbył się z godzinnym opóźnieniem ( co najmniej – tak myślę. Zgodnie z jego zapowiedzią, Hazel miał grać o 00.00. Niestety, spotkałem szanownego Pana dopiero co witającego się z klubem, 40 minut po północy – na parkingu. Doliczając do tego opóźnienia czas, który byłby zapewne potrzebny mu na przygotowanie się do występu, bardziej opłacało się iść do domu .) Nic by to nie znaczyło, gdyby nie poprzedni występ duetu Hazel & Drum z równie dużym czasowym poślizgiem. PROSZĘ WAS. Jeżeli podpisujecie umowę na konkretną godzinę, informujcie o niej adekwatnie klubowiczów.  Druga sprawa to Pani barmanka (o ile tak ją można nazwać?) , w sali dla palących. Tak się zapatrzyła na jednego z zagadujących ją klientów, że kompletnie zapomniała po co tam jest. Duża kolejka oczekująca aż szanowna Pani skończy rozmawiać. Na szczęście barman wykonywał obowiązki za dwóch, więc jakoś to poszło 
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Co do Pańskiej opinii, wyciągniemy z niej wnioski...
W przyszłości też dokładniej będziemy informować klubowiczów o godzinie występu naszych gości/gwiazd/zespołów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1