Specjalisci (1) Trafiłem do gabinetu przypadkiem,z bolącym zębem. Zostałem przyjęty... Ad super gabinet (1) Gabinet polecam. Borykałem się z licznymi ubytkami przy dziąśle. Kolejne... Karol super jakosc w dobrej cenie (1) Szczerze polecam. Gwarantuja pelen zakres uslug I to na wysokim poziomie.... j.z.
szczerze polecam (1) Gabinet i personel super ,Wesoło i przyjaznie. Każdy zabieg wytłumaczony,... zadowolony pacjent POLECAM ;o) !!! (1) Od początku założenia Kliniki jestem jej wierną pacjentką. Po wizytach byłam... Anna Super gabinet (2) Super nowoczesny gabinet, a ceny jakie przystępne. Zabiegi profesjonalne i... pacjent polecam,pełen profesjonalizm (1) Byłem kilkakrotnie.Zawsze profesjonalnie i miło przyjety.Każdy zabieg... zadowolony pacjent Zdecydowanie tak (1) Tak, ten gabinet polecam wszystkim.Ja byłem z dzieckiem, ale sam też się... Piotr pełne zaufanie (1) Bardzo fachowo i sprawnie. To już 2 raz i tym razem również bez zastrzeżeń.... amadeo wg mnie brak kompetencji - zbyt mlody personel bez doswiadczenia - odradzam (6) Zostałem skierowany do młodego stomatologa w firmie SaNdent. dziwnym trafem... Odradzam Edyta - opinia (1) Polecam Edyta