Sala do TSW w gdańsku/gdyni - gdzie?

Temat dostępny też na forum: Sport
Witam, czy ktoś orientuje się, gdzie można wynająć salę do Testu Sprawności Fizycznej do Policji, w której znajdowałby się kompletny, wymagany sprzęt?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sala do TSW w gdańsku/gdyni

Jeśli ma to wyglądać tak

http://www.elblag.policja.gov.pl/?m=121&h=sprawnosc

To tak naprawdę nie potrzebujesz żadnej sali tylko piłkę lekarską i jakiś trawnik. Płotki można zrobić prowizoryczne. Jedyny problem to skrzynie ale 4 na żadnej sali w szkole raczej nie znajdziesz.

Teoretycznie tak, ale jeżeli chciałbym sprawdzić jaki czas uzyskam na właściwym torze to jednak przydałby się kompletny sprzęt, odpowiednio rozmieszczony i na podobnej nawierzchni. Bo to, że jestem w stanie rzucić piłką lekarska na 5m, tak samo jak przeskoczyć płotki i kozły do skakania to wiem.

Jeżeli ktoś ma konkretne informacje to proszę pisać. Mogę dołączyć do osoby/grupy, która już taką salę wynajęła. Oczywiście dokładam się po równo.

Szukaj na gosir gdynia, sprzet takowy maja.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki ;)

Hej, ja również planuję przećwiczenie testu sprawnościowego na sali, może udałoby się nam razem coś wynająć i zmniejszyć koszty? mój nr gg 3282857 Asia

Inne tematy z forum

Domy opieki w okolicach trójmiasta - starsza, sparaliżowana osoba (41 odpowiedzi)

Witam, Niestety stanęliśmy nagle z bratem przed faktem pooperacyjnego niedokrwienia mózgu u...

Gdzie skup złomu z dobrymi cenami ? (9 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście znajdę skup metali kolorowych z najwyższymi cenami ? Chodzi mi o miedź ,...

Nocleg w Gdańsku (41 odpowiedzi)

Witam :) Szukam noclegu w Gdańsku w dniach 17-19 maj. Czy ktoś może polecić hotel lub pensjonat...