Sala na około 120 osób Trójmiasto i okolice

Temat dostępny też na forum: Wesele
czy ktoś jest w stanie polecić coś ładnego? zależy mi na tym, żeby jedzenie było smaczne i dosyć dużo (niekoniecznie musi być bardzo wykwintne) :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sala na około 120 osób Trójmiasto i okolice

dworek oleńka :) byłam baaardzo zadowolona! i najedzona nie tylko na weselu ale i cały tydzień po :) (tylko zostało ;) )
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja mogę polecić salę, w której my będziemy mieć wesele Pod Lipami w Łęgowie - do wybory są dwie sale może któraś Ci się spodoba. My wybraliśmy salę zieloną. Sala sprawdzona przez nas osobiście i znajomych na różnych weselach. Jedzenia bardzo dużo i do tego smaczne i bardzo ładnie podane.

bardzo dziękuję - będziemy brali pod uwagę pewnie większość waszych propozycji, bo jednak fajnie mieć coś sprawdzonego :) jednocześnie proszę o więcej ;)

Polecam restauracje Hotelu Otomin w Otominie. Ładna sala, duża baza noclegowa i pyszne jedzenie. Poza tym hotel położony nad samym jeziorem 12 km od centrum Gdańska
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dworek Rajska Góra http://www.rajskagora.pl mają nocleg na 80 osób przepiękny ogród pośród pagórkowatego lasu i jeziora

a ja polecam Cedrowy Dworek ;)
http://www.cedrowydworek.pl

Zdecydowanie "Filip" Osłonino- ładna sala na 120 os. i full jedzenia :)

Hotel 4 Pory Roku ma fajną ofertę
http://www.amethysthotels.pl/gdansk/pl/restauracja/przyjecia_weselne

polecam zajrzec tutaj: http://www.fotolinea.pl/przeglad-lokali-na-wesele-2012/

Ja na ok. 115 osób mam zarezerwowany Hotel pod orłem w K-zach. Byłam również w Pod Lipami, ale nie spodobało mi się, poza tym dość mało jedzenia mi się wydawało w stosunku do ceny, brzydka sala (japońska) i straszne dojscie do lazienek - potłuczone lustra, krajobraz jak po wojnie... i jeszcze w Cedrowym Dworku - mojemu narzeczonemu się tam nie podobało, choć mi bardzo i gdyby nie Hotel Pod Orłem to pewnie tam byśmy zrobili. Jeszcze byłam w Sali Ollimp, ale nie można bylo dogadać się z właścicielem bo jest poza granicami kraju i nie ma noclegów a ja potrzebowałam dużo noclegów. Nie mogę wydać jeszcze opinii sali ktorą wybrałam, bo wypowiem się dopiero po weselu, ale zajrzeć tam zawsze możesz :)

poczytaj moją relację o Małkowie:

http://forum.trojmiasto.pl/uwaga-restauracja-VICTORIA-Malkowo-4fun-group-t268350,1,170.html

bardzo ich polecam - masa pysznego jedzenia i ładna sala, najlepiej pojedź i sama zobacz na miejscu - bardzo rozsądny wybór a ceny bardzo konkurencyjne

Sala Szrot w Gościcinie...sama ostatnio się nad nią zastanawiałam

restauracja Gosia w Kielnie

Polecam dworek goscinny http://www.weselegdansk.com/

Złoty Staw - dobre jedzonko, obsługa, którą chwalili wszyscy goście, elegancko, czysto, przyjemnie :)

Nigdy! To najbardziej zapuszczona sala, jaką kiedykolwiek widziałam! Jeśli chcecie nabawić się, jakiejś choroby to ryzykujecie...

Polecam największą (chyba "diamentową") salę w Dworze Kaszubskim "Magnat".
Piękna, duża sala, bardzo dobre jedzenie!
Miałam tam wesele w 2011r.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Złota Jesień w Kartuzach. Mają swoją stronkę.Wpisz w googlach grono kartuzy albo złota jesień kartuzy to znajdziesz. My mamy tam w czerwcu 2014 roku;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

lukullus kartuska miałam wesele na 120 osób pełno jedzenia pyszne ładnie podane ogólnie rewelacja!

Równiez poelacm restauracje Gosię w Kielnie - obsługa miła, Właścicielka sali również, życzliwa, uczciwie doradzająca i nenaciągająca :)

A jedzenie po weselu zostało podzielone na 3 Rodziny i każda miała na miesiąc obiady :)

w 100% polecam :)

osobiście polecam salę Aura w Rębiechowie, byliśmy tam na imprezie noworocznej i nie miałem ogólnie żadnych zastrzeżeń, bawiło się na pewno ponad 100 osób i nie było uczucia ''tłoku''.Mój kuzyn zamówił tam wesele bo wystrój inny niż na pozostałych salach, jedzenie pyszne a właściciele, z tego co mi przekazał, bardzo ugodowi.
i ten spokój wokół....;-]

pozdrawiam.

W hotelu 4 Pory Roku zmieści się najwyżej 80 osób, liczą sobie dodatkowo za wynajem sali, za pokrowce na krzesła itp, poza tym na parkiet trzeba przejść na osobną salę...

Jeśli chodzi o Pod Lipami, to Sala Japońska jest przepiękna, przeraziło mnie to, że mogą się tam odbywać 4 wesela na raz, jest tam oprócz tego kręgielnia, za blisko ulica i do toalet trzeba iść gdzieś tam na dół.

Dworek Barwik - tam nie ma się do czego przyczepić:)) bardzo chciałam mieć tam wesele, ale rodzice nie zgodzili się, żeby jechać tak daleko, bo około 40 km. W ogóle uważam, że wszystkie najfajniejsze domy weselne są na Kaszubach, no ale daleko troszkę :))

Czachulka - mamy to samo, nie chcemy aż tak daleko z tymi biednymi gośćmi jechać... na co w końcu się zdecydowałaś?

P.S. dzięki za info ;)

W Hotelu 4 Pory Roku za salę nie ma opłaty i sala jest z parkietem - nigdzie nie trzeba przechodzić

może folwark dajak:)

Zdecydowałam się na Cedrowy Dworek w Cedrach Wielkich, jest dość blisko, bo ode mnie ok. 12 km, przede wszystkim urzekł mnie ten wystrój :) tylko, że mam w październiku :/ jedyny wolny termin, ale mam nadzieję, że będzie dobrze :)

Dworek Oleńka Tuchom POLECAM

Ja oglądałam cedrowy dworek,pod lipami,ollimp,jakub i pod orłem,ale to tak przejazdem bo to dla mnie za daleko.Wszystko wskazuje na to ,że zostanę w ollimpie.Dopiero startują ale mają pięknie.Myślę,że się postarają

A może Sala Pod Łabędziem w Kiełpinie. Jest blisko obwodnicy, jadąc z Gdańska następny zjazd za Auchan. Sala jest duża, właściciele przesympatyczni i bardzo ugodowi, a co najważniejsze po podpisaniu umowy nie ma żadnych dodatkowych kosztów.
Jeżeli jesteś zainteresowana, prześlę zdjęcia i więcej szczegółów na maila.

polecam sale w Straszynie i kucharz był tam super ,idzie się z nim w każdej kwestji dogadać to jego nr.605-209-133

Witam serdecznie. Polecam salę w Kłosowie Orfeusz jest piękna i duża jest miejsce do tańczenia i siedzi się luźno, nikt o nikogo się nie obija. Miałam tam wesele jak chcesz zdjęcia lub więcej info to pisz 0606marta@wp.pl. Kucharka Krysia po prostu rewelacja jedzenia dużo i dobrze goście byli zachwyceni. Ostatnio byłam na weselu w Kielnie w Gosi też fajnie było i jedzenie dobre ;) Więc życzę miłego wybierania ;)

Inne tematy z forum

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?

Gdzie warto zamowic kwiaty w Gdansku?? (64 odpowiedzi)

Dziewczyny poniewaz jestem za granica niemam za bardzo mozliwosci jezdzenia po kwiaciarniach.Bede...