Sala nr 16 - Teatr Junior

Temat dostępny też na forum: Sala nr 16 - Teatr Junior
Opinie do spektaklu: Sala nr 16 - Teatr Junior.
spektakl odbywa się w Sali KameralnejScenariusz i reżyseria - Krzysztof Baliński Sala nr 16 to miejsce, w którym dochodzi do dziwnego, absurdalnego "stłoczenia" tragicznych losów młodych ludzi. Kilka dziewczyn zamkniętych w przestrzeni szpitalnej sali.... Świat Zdrowych zderza się ze Światem Chorych. Nadzieja, załamania, śmiech, łzy, strach i dreszcz prawdziwego szczęścia. Doświadczenie, które ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wow :)))))))))

Witam wszystkich. Byłem na tym spektaklu i po tak długim czsie jak wspominam nadal jestem pod wrarzeniem. Swietny temat i przyznaje, emocjie trudne były do zagrania. Przedewszystkim najwieksze brawa dla głownej aktorki Kasi F. byla naprawde niesamowita...... podobalo mi sie jak klneła hehe ;) , dlatego ze nigy nie słyszałem z jej ust na zywo takich słow. pozdrowienia dla Ciebie jestes niesamowita...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Wyzwolenie (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Wyzwolenie . WYZWOLENIE na otwarcie Dużej Sceny i nowego sezonu! W...

Folwark zwierzęcy (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Folwark zwierzęcy . "Folwark zwierzęcy" według powieści George'a Orwella....

Na gorącym uczynku, czyli Kolejny wieczór kawalerski (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Na gorącym uczynku, czyli Kolejny wieczór kawalerski . "Na gorącym...