Sala weselna - okolice Kościerzyny

Wiem, że był taki temat, ale został założony chyba z 3 lata temu i mógł się nieco zdezaktualizować. Potrzebuję listy sal weselnych w promieniu ok. 40 km od Kościerzyny. Sala powinna mieścić do 120 os. i mieć d 40 miejsc noclegowych wzwyż.

Oglądałam już:

Szarlota
Worzałówka w Łubianie
Dwór Bajbuza w Garczynie
Hotel Gołuń
Złotą Dolinę w Brodnicy Górnej
Żabi Dwór w Ostrzycach
Zajazd Ostrzycki
Adler
Sosnówka
Debrzyno
Zajazd nad Stawem w Grabówku
Wrota Kaszub w Starej Kiszewie
Chata Baryły w Zdunowicach
Sala Leśny Dwór (chyba tak się nazywa) - Korne
Elipsa w Stężycy
Jejmościna w Stężycy

Mam zamiar jeszcze zobaczyć:

Zajazd Florencja w Nowym Klinczu
Osada Grzybowski Młyn
Gościniec Gołubie
Dworek na Błotach w Załakowie
Karczewianka w Karczewku
Gościniec nad Słupią w Tuchlinie
Bazuny w Kościerzynie

Może przy okazji komuś się przysłużę moim przeglądem okolicznych sal. A teraz do dzieła Kaszubi, proszę was o jakieś namiary. Wiem, że sporo już widziałam, ale przecież to nie wszystko! Jakie sale weselne możecie polecić przyszłej pannie młodej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sala weselna - okolice Kościerzyny

Może jednak ktoś coś?

Hotel Janta Dziemiany
W Lipuszu nowa sala weselna
Wielewiak we Wielu

ja poproszę o opinię na temat Grzybowskiego Młynu

a czy był ktoś na weselu w Leśnym Dworku w kornem ?? Proszę o opinie

Nie polecam większych imprez z tzw. poprawinami. Byłem 2 razy . Pierwszy raz z ciekawości , drugi by sprawdzić czy cos się zmieniło na lepsze. Otóż posiłek na poprawinach to porażka. Nie chciałem rzucać się na zrazy jak reszta tylko kulturalnie poczekać i nałozyc sobie słuszna porcję. Niestety zabrakło. Podobnie jak za pierwszym razem. Nie jest to tylko moja opinia. Z poprawin w tym lokalu wraca sie głodnym i dobrze , że po drodze jest jeszcze lokal gdzie mozna sie ,,dopchać " bo samą surówką to króliki ni kozy mozna nakarmić.

Grzybowski mlyn

Witam! Mam taki sam problem jak Ty:) też poszukuję sali do 120 osób i z taką samą ilością miejsc noclegowych. Czy mogłabyś mi napisać swoją opinię o Worzałówce w Łubianie, Złotej Dolinie, Sosnówce? Mój e-maili to: emfa@wp.pl Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Ja byłam w Grzybowskim Młynie, Florencja odpada bo ma mało miejsc noclegowych.

Osada Grzybowski młyn

Planuje wesele w Osadzie Grzybowski młyn 19.10.2013r. Szukam opinii o tej sali. Może ktoś tam organizował imprezę albo był gościem. Będę bardzo wdzięczna za opinię. Pozdrawiam

Każdej młodej parze polecam Grzybowski Młyn. Zero stresu, mili ludzie, wszystko dopięte na ostatni guzik, wedle życzeń nowożeńców. Moim zdaniem warto.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

witam,
chciałabym się dowiedzieć czy jedzenie weselne w Grzybowskim Młynie jest godne polecenia i czy ktoś z Was organizował tam wesele.Byłabym bardzo wdzięczna za cenne wskazówki.
Pozdrawiam
Ania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam,

również poszukuję informacji o Grzybowskim Młynie. Czy faktycznie jest tam tak ładnie jak na zdjęciach? Jak jedzenie? Czy są zniżki na noclegi dla gości weselnych?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Byliśmy dwukrotnie na weselu w Grzybowskim Młynie.
Naszym zdaniem jest tam super,gdyż wszystko jest dopięte.Jedzenie jest b. dobre i na stole wygląda elegancko.Obsługa zadowolona z pracy i uśmiechnięta co daje dodatkowe atuty temu miejscu.Dbałość o otoczenie i zadowolenie każdego z gości.Pokoje b. ładne,standard gwiazdkowy,ale zapytaj właścicieli o zniżki.Pozdrawiam i polecam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mieliśmy wesele w Osadzie Grzybowski Młyn w sierpniu 2013 roku. Jesteśmy zadowolenie to mało powiedziane, wszystko było zapięte na ostatni guzik. Obsługa była bardzo sprawna, miła, uśmiechnięta, zawsze do dyspozycji gości. Jedzenie również było wyśmienite, i tak jak mówili właściciele naprawdę zostaje tego jedzenia. Sami właściciele również bardzo sympatyczni, otwarci na propozycje młodej pary. Manager sali jest 100% profesjonalistą dba o każdy szczegół i również otwarty jest na propozycje, jak również sam podsuwa wiele fajnym pomysłów. Taka jest nasza opinia oparta również na rozmowach z naszymi gośćmi który wszystko chwalili. a co do pokoi to jak wyżej brak jakichkolwiek zastrzeżeń. Podsumowując wszystko co było zawarte w umowie zostało zrealizowane w 100% POLECAMY W 100%

Maciek
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Osada grzybowski mlyn

Inne tematy z forum

Gdzie warto zamowic kwiaty w Gdansku?? (64 odpowiedzi)

Dziewczyny poniewaz jestem za granica niemam za bardzo mozliwosci jezdzenia po kwiaciarniach.Bede...

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?