problem z umówieniem wizyty (1) Generalnie miejsce bez zastrzeżeń. Może ceny nieco wygórowane, ale biorąc... Joanna Dziękuję za spełnienie oczekiwań (1) Byłam w tym zakładzie w 15 września 2017r. Mam nędzne włosy, myślałam, że nic... Elżbieta Fantastyczny i godny zaufania (1) Do pana Darka Degowskiego trafiłam 2 lata temu po 5 letnich poszukiwaniach... Izabela Orłowska
cena nie adekwatna do wykonanej usługi (1) w ostatnim czasie korzystałam z usług salonu. Ogólnie jestem zadowolona z... Justyna Specjalista od włosów - który potrafi powiedzieć NIE :) (1) Do Salonu Fryzjerstwa Artystycznego trafiłam, dzięki mojej koleżance, która... Karina Zostałam szczęściarą trafiając na takiego fryzjera jak Dominik! (4) Korzystam z talentu Dominika od kilku lat, trafiłam do Niego w opłakanym... Ola Mistrzostwo, precyzja, kreatywność !! (1) Skorzystałam z usług Salonu po raz pierwszy i zostanę stałym klientem! To co... Natalia Mistrzostwo!!!! (1) Profesjonalizm, to za mało. Mistrzostwo!!!!Wracam z wakacji -odmieniona i... jolanta wiczynska Wspaniali! (2) Jestem wierna od dluzszego czasu. Mam porownanie i dla mnie na terenie... Marta Bardzo polecam! (1) Poszłam do tego salonu pierwszy raz i to z odważną decyzją ścięcia połowy... pwp Polecam!!! (1) Bardzo serdecznie polecam ten salon, chodze juz od kilku lat do Dominika i... M. Profesjonaliści ktorzy wiedza co robia (1) Jesli tak jak ja cale zycie szukasz dobrego fryzjera ktory doradzi ci co... Martyna polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości wykonanej usługi na mich włosach.Trzeba... Patrycja Salon jak swiateczna bajka (1) O jakosci uslug I profesjonalnym podejsciu do klienta nie bede pisala.... Stala klientka Rzeczywiście najlepszy (1) Wróciłam po dwóch latach do tego salonu i poczułam różnicę w porównaniu do... Monika Kocur (2) co to duzo pisac. Mr Dario Zohan Degowski to Kot nad Koty. Jak mi fryzurke na... Kris polecam (1) Witam. Korzystałam z usług tego salonu pierwszy raz i szczerze polecam ten... michelle6 nie polecam (5) przeczytałam w internecie opinie, poleciła mi koleżanka - ALE SIĘ STRASZNIE... O.N.A. Profesjonalizm i relaks (1) Zawsze miła i sympatyczna obsługa. Niezwykle kreatywny i zdolny zespół.... Kasia Zdecydowanie polecam! (1) Gościnnie w Trójmieście i wizyta w najlepszym Salonie; profesjonalne... Agnieszka