Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona-w niewielu salonach poświęca się tak dużo uwagi... butterfly85 SUPER JESTEM BARDZO ZADOWOLONA (1) profesionalne podejście do klienta. Nie wiedziałam czego chcę idąc do salonu... Olga Pani Monika (1) Witam Wszyscy są zachwyceni Panem Darkiem, a ja jestem klientką pani Moniki.... Oddana Klientka
Dobry adres (1) To miejsca uzależnia, w pozytywnym sensie :-) Regularnie tam wracam od 2 lat.... Iwona Najlepszy salon dla młodych profesjonalistów (1) Bardzo polecam salon Dariusza Degowskiego. Fajna, luźna atmosfera oraz... JW23 Profesjonalizm na światowym poziomie. (1) Za namową znajomej umówiłam sie na wizytę w tym salonie. No i się nie... Gertruda PO PROSTU SZOK (1) DŁUGO SZUKAŁEM I ZNALAZŁEM, STRZAŁ W 10! Pierwszy raz fryzjer zrobił to co... Marcin Salon Fryzjerski - jakich naprawdę mało!!! (1) Super pozytywne wrażenia, obsługa po prostu najlepsza! Miałem przyjemność... Marek Mistrzostwo! (1) Mistrzostwo w każdym calu, obsługa celująca, atmosfera cudowna, a sam Mistrz... Kuba Mistrz Nożycze (1) Nie wiele razy wychodziłam od fryzjera zadowolona dopóki nie trafiłam do... Justa model - opinia (1) jest to najlepszy salon w jakim kiedykolwiek bylem swietny wystroj i... model Maestro D.Degowski :) (1) Mialam ostatnio okazje oddac sie w rece swietnego fryzjera P.Darka... i... :)) super salon (1) bardzo konkretny salon, jestem klientem od 5 lat i zawsze fryzura była taka,... Sławek warto odwiedzic (1) Fajny salon , prowadzony w miłej atmosferze, warty polecenia!miła obsługa ,... keniek W końcu :) (1) W końcu mogę napisać co myślę o tym salonie ... Już dawno powinien być na tym... Katrin