Salon fryzjerski

Fryzjerzy

Gdańsk, Subisława 28

Aneta Tyrała - ocena (1) Najlepsi Agatka jesteś mega Aneta Tyrała Justyna - opinia (1) Kompetentne & bardzo profesjonalne p. fryzjerki - zawsze z przyjemnością... Justyna rewelacja (1) Dziś bylam w tym salonie trafiłam do prze -sympatycznej Pani z kręconymi... Asia
Męski odpada (1) Pan obcinający tam średnio umie obcinać a inna Pani "szpanuje" cięcie... Jan Dostaniesz to czego dokladnie oczekujesz. (1) Pani Kasia ,fryzjerka męska doskonale rozumie temat. Zawsze z wielką checią... Piotr polecam panią Krysię (1) Koleżanka poleciła mi salon fryzjerski Monika mówiła idź nie pożałujesz wiec... kasia Bardzo Zadowolona Klientka (1) Jestem stałą klientką tego Salonu Fryzjerskiego. Atmosfera i profesjonalizm... Kasia Zadowolona (1) Z usług niniejszego salonu fryzjerskiego korzystam już od kilku lat i nie... Ewelina Rozczarowanie (1) Skorzystałam z usług salonu głównie sugerując się opiniami, które znalazłam... Marta Najlepszy salon (1) Od kilku miesięcy jestem klientką salonu. Z czystym sumieniem polecam. Zdolne... Ada Nareszcie zadowolona (1) Gdy trafiłam pod ręce p . Oli nareszcie wychodzę z salonu fryzjerskiego... MAGDA Polecam p. Olę (1) Chodzę tam już wiele lat i nigdy się nie zawiodłam, wręcz żałowałam jak tylko... Ola Teraz jeszcze piekniej. (1) Obsługa profesjonalna i bardzo miła. Zawsze jestem zadowolona. Doradztwo... Danka Najlepszy! (1) Pani Małgosia wymiata! mw. PERFEKCJA (1) CHODZĘ TAM OD 10 LAT I NIGDY NIE WYSZŁAM STAMTĄD NIEZADOWOLONA, DZIEWCZYNY Z... STAŁA profesjonalnie, poleca Panią Krysię! (1) Jestem zachwycona. Poszłam do salonu z polecenia znajomej, której włosy... Monika BEZKONKURENCYJNY:) (1) Chodzę już do tego salonu kilka lat,w międzyczasie zdarzyło mi się dokonać... Maja ANONIM - opinia (1) Byłem z tym salonie kilka razy i powiem szczerze, że jest okej ale Pani Kasia... ANONIM polecam!! (1) chodze tam juz jakis czas:) najbardziej polecam panią Agate ;)) ania Pełen profesjonalizm (1) Pani Ania jest Super pod każdym względem 007