Suknia ślubna własnego projektu (1) Bardzo miła i przyjemna atmosfera, Panie krawcowe przesympatyczne, wszystko... Katarzyna Nie polecam (1) Poszłam do salonu Langoria ze względu na moją znajomą, która dwa lata temu... Karolina CUDOWNA SUKNIA BALOWA (1) serdecznie dziękuję za pomoc i zaangażowanie w uszyciu sukni balowej. godne... Prezes
Wszystko ok, a jednak ... (1) Sukienka ładna, ale jest niesmak. Moja sukienka miała prawie miesiąc... PannaMłoda Polecam! (1) Salon Sukien Ślubnych Langoria był pierwszym, do którego zajrzałam po moją... Emilia jakaś pomyłka.... (1) fatalna obsługa! dziewczynka nie potrafiąca nic zaproponować, doradzić. stała... aniaa anka2506 - opinia (1) W tym salonie znalazłam moją wymarzoną ślubną sukienkę. Nie było... anka2506 Rewelacja. (1) Bardzo, bardzo polecam! Zapewniam, że każda Panna Młoda poczuje się jak... Gosia bardzo duzy wybor sukien (1) Obsługa super ale ceny dosc wysokie ale polecam dla niezdecydowanych Panien... ona Polecam (2) Mimo że do ślubu mam jeszcze trochę czasu, to chciałam rozejrzeć się... Marta najlepszy salon w jakim byłam (1) suknie są niesamowite! sama nie mogłam sie zdecydować, którą chcę... Ania POLECAM!! (1) Rewelacyjny salon z przemiłą obsługą. Profesjonalne podejście do klientki.... Aga Warto :) (1) Salon malutki, ale przytulny i ma swój klimat. Panie bardzo uprzejme, zawsze... D. polecam (1) Wspaniałe miejsce dla każdej przyszłej panny młodej. Obsługa fantastyczna,... mj Polecam gorąco (1) Salon, pomimo niewielkiej przestrzeni, jest naprawdę świetny! Obsługa... Aga Rewelacja (1) Obsługa i klimat super. Pani bardzo miła i uprzejma. Jeszcze w żadnym salonie... Wiola