Stała klientka (2) Koloryzacja i strzyżenie na najwyższym poziomie na bardzo dobrych kosmetykach... Asia Super super super (1) Jestem klientką od dłuższego czasu, odkąd chodzę do Pani Ady regularność... OlaSz Polecam (1) Kreatywność, profesjonalizm, pewność w działaniu i w efekcie bardzo fajnie... iwona
Polecam!!! (1) Bardzo miła i fachowa obsługa.Wyszłam z salonu baaardzo zadowolona :)Polecam. Zadowolona klientka Gorąco polecam! (1) Byłam po raz pierwszy u Pani Ady i mogę ją z całą pewnością polecić. Już nie... Paulina Sz. Ada to Mistrzyni (1) Jestem klientką Ady od kilku lat - To nie tylko Profesjonalistka, ale przede... mama Mai Iwa (1) Po raz kolejny wyszłam zadowolona z usługi fryzjerskiej,dziękuje p.Ado Iwa Bardzo zadowolona (1) Weszłam z fryzurą bez ładu i składu wyszłam zadowolona i nieszczęśliwa, że... Minglei A D E L L (2) Ada jest czarodziejką, rozumiemy się bez słów... Zawsze, powtarzam, zawsze... nootria Najlepiej :) (1) Jestem stałą klientką pani Ady od ok 2 lat (a salonu Adell od początku... Ola Polecam (1) Polecam wszystkim zabieg Keratynowy.Rewelacja przez pol roku ani razu nie... Magda Polecam! (1) Wyszłam dobre kilka lat młodsza, piękniejsza i uboższa, ale było warto!... Maria Profesjonalizm (1) Fryzura dopracowana do perfekcji, bardzo miła obsługa. Dobry klimat w ładnym... Joanna Polecam! (1) Chodzę już czas jakiś i jestem bardzo zadowolona. Poleciłam dwóm znajomym,... iza MaNaiqin - opinia (1) Miła obsługa, fachowa porada, świetne strzyżenie. Polecam. MaNaiqin Profesjonalizm (1) Utalentowana,kreatywna osoba pracująca w salonie. Aneta Wysoka półka (1) Wszedłem z ulicy, odczekałem 10 min. pani przyjęła mnie bardzo sympatycznie,... student