Salon przechwalony

Zanim skorzystałam z usług tego salonu, przeczytałam mnóstwo opinii i forum. Zapisałam się do p. Ani, która była zachwalana. Nie byłam zadowolona, obsługa naprawdę przeciętna. Stosują chwyt marketingowy mówiąc na początku, że niczego nie mogą obiecać co do efektu, a na koniec, że wyszło super (cudotwórcy ;P). A najbardziej zdenerwowało mnie to, że nie poinformowano mnie o wszystkich kosztach- i tak np. zapłaciłam 60 zł extra przy farbowaniu za "stylizację", która polegała na wysuszeniu włosów i wyprostowaniu dosłownie 3 pasm!! Kupę kasy za niezadowolenie...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Salon przechwalony

z tego co wiem, to pracują to dwie Anie. Więc warto by było sprecyzować o którą chodzi, aby swoją opinią nie skrzywdzić tej "drugiej". Jestem stałą klientką Jednej z Nich i jestem bardzo zadowolona.... Paulina :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jestem podobnęgo zdania. Moim zdaniem większość tych komentarzy nie ma odniesienia wogóle do rzeczywistości. Ceny naprawdę wygórowane, brudne stanowiska, nie dezynfekowany sprzęt, Panie biegające po salonie szukające a to pianki, a to lakieru do włosów, po chwili maszynki...masakra. Osiedlowe zakłady fryzjerskie oferują to samo i o połowę niższe ceny.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ciekawe skąd wiesz że nie jest dezynfekowany... co za idiotyczny wpis
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1