Wtopa... (2) Byłem w zeszłym tygodniu oglądać Suzuki SV 650 z rocznika 2005, a więc tak...... Szymho Na granicy prawdy.... (1) Byłem niestety klientem bikemastera...Z przekazów wiem ze może kiedyś byli... Piotr Zadowolony klient. (2) Obsługa bardzo konkretna i poważnie traktująca klienta, chociaż jak to już... Wiktor
Miła obsługa (2) Byłem tam razem z tatą przymierzyć kask, przyjął na spewien pracownik, który... maciekawski ... (1) Dziś oddałem skuter na odpłatny przegląd serwisowy (koszt 200 zl). Przy... Filip Yamaha Drag Star 650 (1) Z przyjemnością oznajmiam, że transakcja wzorcowa. Motocykl jak w opisie,... ZP polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Wedlug mnie jest tam super obsluga ,fatastyczna atmosfera i zawsze chetni do... Slavo UNIKAĆ TEGO SKLEPU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) NIGDY W ŻYCIU NIE SPOTKAŁEM SIĘ Z TAKA IGNORANCJĄ, BEZCZELNOŚCIĄ I... Tomasz W POLECAM !!! (1) Kupiłem z Planet Bike moją juz ukochaną Ninię (Kawasaki). To był strzał w... max Właściwi ludzie i maszyny we właściwym miejscu - POLECAM (1) Kilka dni temu szczęśliwie nabyłem suzuki gsr 600. Motorek wygląda jak nowy i... Marek MATT - opinia (1) Polecam ten sklep bardzo mocno wszystkim motocyklistom szeroki wybór... MATT masz problem ze swoim wehikułem Oni na 100% pomoga !!!! (2) polecam serwis !znalazłem sie w trudnej sytuacji po wypadku -pomogli mi i... Marek Wirszke Zetofil - opinia (1) A ja szczerze polecam ten sklep,ponieważ obsługa ma profesjonalne podejście... Zetofil APRILIA MANA (1) Motocykl rezerwowałem jeszcze przed sprowadzeniem z wyspy, wpłaciłem zaliczkę... Arkadiusz Ambroziak OK (1) Ciężko się dodzwonić. Na miejscu "trochę" ciasno i czasem trzeba poczekać na... cityroller POLECAM NA 100 % !!!!!!!! (1) Kupiliśmy synowi na dojazdy do szkoły quada w innej firmie. Co chwilę coś się... Anna Bardzo mi się podobało. (2) Obsługa trochę zamulona, ale generalnie dobrze Jakub R1 - opinia (1) wchodząc do sklepu nikt nie odpowiada na dzień dobry czy też do widzenia...... R1 POLECAM (1) Kupiłem tam skuterek polecony przez właściciela serwisu ,niezawiodłem się... Irek Rozsądnie polecam i pozdrawiam:) (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa oraz fachowa wiedza Panów w salonie... Michał