Salt

Temat dostępny też na forum: Salt
Opinie do filmu: Salt.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dno Totalne Strata pieniedzy i czasu !!

Film totalnie denny obsada niezla ale sam film niestety tragiczny .
Amerykanskie dno moze gdyby byly wczesne lata 90te to film by sie podobal ale w 2010 roku to jak stary odgrzewany kotlet . i do tego niezniszczalna Angelina przyjela z 20-30 strzalow i krew lekko sie saczyla nie poprostu masakra !
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 25

Nie polecam :(

Kompletne rozczarowanie! Wyswiechtany watek, pozbawiony logiki, pelen niescislosci. Z super seksownej Angeliny zrobili ciotke-klotke w malo twarzowej blond peruce i kostiumie w kolorze kupy. Mam wrazenie, ze prawie caly budzet poswiecono na gaze Jolie, przez co w filmie brakuje znanych twarzy. Brak realizmu podkresla nadnaturalna sila wiotkiej agentki, ktora jednym kopniakiem powala na ziemie 5 agentow Secret Service. A to wszystko w imie milosci do malzonka o co najmniej odpychajacym wygladzie (szare zeby, tluste wlosy), za bardzo kontrastujacym z niezwykla uroda Jolie.
W mojej ocenie 2/10 :(((
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

lepsza od Klosa!

Bzdura do kwadratu, Angee chuda i brzydka, jakim sposobem taki wiechetek pokonał najlepszych agentów ochrony!!!! Temat stary jak świat i widziałam juz dziesiątki lepszych filmów o tej tamatyce. Słabizna 2/10
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ha, nikt nie wspomnial...

wymieniajac obsade Daniela Olbrychskiego. Nie, no fajnie, znow walczy szabelka i takie tam. Szczerze mowiac nie spodziewany to byl widok: Angelina i pan Daniel!!! :D :D
Mozemy byc dumni - sposrod tylu Rosyjskich aktorow, wybrano... Polaka. Najwyrazniej mowi po rosyjsku lepiej niz rodowici Rosjanie. Super!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Ha, nikt nie wspomnial...

do 2 osob na nie: ironii w tej wypowiedzi nikt nie zrozumial? ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

brawo

super extra gites fajoski, boski boski:) goąco polecam!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

ale S Y F !!!

mam sporo litosci dla kina rozrywkowego... ale to naprawde taka mordega, bez sensu, jakas rosja, jakies plany... matko boska, i do tego angelina, lata, aksacze, bije, strzela... jak w transformers :-)... kila mogila, - nie wytrzymalem do konca
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Za chuda

Straszna glupota, Angelina jakas mikra i za chudziutka na te wszystkie rzeczy, ktore wyprawia w tym filmie. Malo wiarygodna, gdy biegnie na tych swoich patyczkach, lub gdy powala jednym ciosem swojej dobniutkiej piesci kilku roslych facetow. Najjasniejsza postac to Olbrychski. Jedynie jego osoba pozostaje w pamieci. Szkoda kaski na bilet.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

... i sabo nie idźcie ta drogą ;)

beznadzieja, szkoda czasu.... chociaż Olbrychski jako rosyjski żul, godny uwagi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

beznadzieja

szkoda kasy!!!! kumpel mi powiedzial ze super film i debil ze mnie zabralem na to cos moją malżonke! po filmie powiedziala mi ze ja i nasz kumpel mamy z*******e gusty i ze jestesmy poje....ni?!?!?! takiego szajsu nie ogladalem juz dawno. chude coś rozwala uzbrojonych zwyroli jak terminator! co ta cała Angelina chciała pokazać i udowodnić?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Sensacja

Olbrychski w roli rosyjskiego żula to faktycznie coś dla niego zwłaszcza po ostatnich beznadziejnych występach. Tu pasuje jak ulał !!! A, Angelina dwoi się i troi aby sprostać zadaniom jakie wyznaczył jej scenarzysta, choć rola całkiem udana i ciekawe efekty jak to w amerykańskim filmie. W sumie dla lubiących niezbyt wysilać główkę film w sam raz i z efektami jakich w innych filmach brak. Polecam !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Złowrogi (12 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Złowrogi . Przeczytaj o filmie.

Nasienie świętej figi (9 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Nasienie świętej figi . Przeczytaj o filmie.

Apetyt na więcej. La Cocina (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Apetyt na więcej. La Cocina . Przeczytaj o filmie.