Sama żona na imprezie integracyjnej

Pracuje w firmie gdzie imprezy firmowe sa organizowane z malzonkami , u mojej zony jest odwrotnie , wszyscy jada bez partnerow i zostaja na noc w hotelu , jak dla mnie to chore , ale jestem zly ...
popieram tę opinię 94 nie zgadzam się z tą opinią 47

Re: sama zona na imprezie integracyjnej

Bedzie brala jak pelikan
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powtarzam swoją wykasowaną opinię :)
Diabeł, zgarniasz wszystko w tym wątku!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stary dla mnie to jest troszkę dziwne i na twoim miejscu bym się przejechał za nią tam gdzie jedzie na tą imprezkę i poczekał na nią w samochodzie . Chyba że gdzieś w lokalu to na jakieś ciemne kolory się ubrać i zobaczyć co dzieje się w środku.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pare takich imprez i napewno ktos ja tam przewalcuje
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak jej ufasz to nie wiem w czym problem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Aż ponad 50% wyjeżdżających na imprezy integracyjne przyznaje się że uprawiali chociaż raz seks a około 20% robi to na każdej imprezie integracyjnej więc coś w tym jest. Większość przyznaje że nie potrafili siebie upilnować po alkoholu .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oczy nie widzą sercu nie żal. Owszem to zdrada, ale nie ma co żałować kobiecie d*py.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Skoro nie wyłączyła telefonu, to jak potem zadzwoniła? Przecież byliście na linii cały czas?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mądrze mówisz,.

I wszyscy zadowoleni.

Ciekawe jak ma to zrobić?

Właśnie o to ,,nie wiadomo co chodzi"..... Bo jedzie na imprezę żeby być wyciupciana ... Nie sądzę że jedzie nagle po to , żeby to schlane buractwo oglądać ...! A tak pod pretekstem wyjazdu integracyjnego , po r******sobie z innym po przykrywka imprezy .... Byłem widziałem ( jestem kawalerem ) zwyczajne prostactwo bez klasy ... Pochlani parują się jak psy ... Żenada...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Właśnie o to chodzi ,, Że będzie się działo , nie wiadomo co " Po imprezie , jak już żona da po rogach , to będzie płacz , i proszenie o wybaczenie ...Zdrady mężczyzna nie wybacz... To jest właśnie ,, to co nie wiadomo co "

To zależy od profilu nie tyle osobowego a bardziej osobistego. Każda sytuacja jest inna, jeśli bierzemy odpowiedzialność za rodzinę, za kogoś bliskiego to musimy się godzić na rzeczy, na które w innych okolicznościach nie zgodzili byśmy się. Wiesz ile ludzi ma to coś, coś co popycha do szeroko pojętego kompromisu.

A mężczyźni z żoną? Inaczej za 9 miesięcy będą płacić alimenty???

Jasne, puścić kobietę samą na imprezę integracyjną. Jasne. Potem po dziewięciu miesiącach można zobaczyć efekt tej integracji.
Kobiety powinny na takie imprezy być zapraszane tylko i wyłącznie z mężem,
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Chyba cię kobieto Bóg opuscil

Nie dajmy się zwariować. Jeśli druga połowa ma zdradzić, zrobi to wszędzie. Najciemniej pod latarnią.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

No niestety, chyba musisz się dostosować, my oboje mamy imprezę w tym roku w Best Western Premier, a wiesz dlaczego w tym samym miejscu? Bo pracujemy w tej samej firmie! Może to jest jakieś rozwiązanie?

Czyli pozwalać jej jechać samej żeby się pusciła .. ...?

Inne tematy z forum

Żona zdradza męża - jak się w tym odnaleźć by nie zwariować? (14 odpowiedzi)

Hej, Przyznam szczerze, że zdrada żony jest dla mnie olbrzymią traumą, ponieważ wierzyłem w...

PRACA chciec to moc (69 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...

Gdzie mozna znaleźć kobietę (7 odpowiedzi)

Mam 50 lat i jestem wolny, ale żeby spotkać kogoś to graniczy z cudem. Wszystkie portale randkowe...