Sama żona na imprezie integracyjnej

Pracuje w firmie gdzie imprezy firmowe sa organizowane z malzonkami , u mojej zony jest odwrotnie , wszyscy jada bez partnerow i zostaja na noc w hotelu , jak dla mnie to chore , ale jestem zly ...
popieram tę opinię 94 nie zgadzam się z tą opinią 47

Re: sama zona na imprezie integracyjnej

Fajna impeza w firmie gdzie pracuje 80 % kobiet , to chyba urodziny pana prezasa.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2

Art, mój wujek Józef tak nie mówił ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Graszka a dlaczego nie z koleżankami z pracy?Też się mogą integrować.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak będziesz trzymał swoją żonę na tzw.smyczy,to długo nie wytrzyma z Tobą.

Jednak z drugiej strony,nie dziwię Ci się trochę.Ty również chciałbyś się trochę rozerwać z żonką i jesteś o to nieco zazdrosny,bo Tobie w tym czasie pewnie będzie przysługiwać samotny wieczór,lub z kumplami.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 20

Kosmitka,to motto wujka Józefa było.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

ufaj ale kontroluj ;)
mówi staropolskie przysłowie
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tak , mam zaufanie do niej ale strzezonego Pan Bog strzeze , a na takiej impezie calonocnej bez zony nie bylem nigdy i nie boje sie , ze sie odrazu pusci ale wolal bym pojechac razem z nia , tak jak jest w mojej firmie .
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 13

a masz do niej choć trochę zaufania czy od razu zakładasz że się , za przeproszeniem, "puści" ?

Bez przesady impreza integracyjna to nie od razu seks......... chyba że sam na takiej byłes i tak zrobiłeś......
popieram tę opinię 59 nie zgadzam się z tą opinią 30

Raczej to drugie, wydaje mi sie , ze jest to bardzo glupi pomysl , wiadomo ludzie sie znaja czasami lubia dochodzi do tego zaleznosc sluzbowa . Muzyka kolorowe swiatelka i alkohol oraz hotel wynajety na noc , to raczej zla wrozba. Mam nadzieje , ze nie dla mojej zony.
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 30

W wielu firmach tak jest
u nas zarowno maz jak i ja mamy imprezy bez osób towarzyszących, każde z nas jeździ , chyba, ze samo rezygnuje, tak jest w wielu firmach
Jesteś zly bo sam musisz iść z kimś a zona może sama czy po prostu myslisz, ze będzie się dzialo nie wiadomo co,....
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum

PRACA chciec to moc (69 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...

Czy brak zainteresowania to normalne? (22 odpowiedzi)

Witajcie Mam ponad 20 lat, jestem w sumie młodą ciekawą świata dziewczyną i ...nie interesuję...

Biały związek (9 odpowiedzi)

Witam serdecznie. Czy ktoś może polecić jakąś stronę, gdzie jest szansa poznać Panią do "białego...