Sama żona na imprezie integracyjnej

Pracuje w firmie gdzie imprezy firmowe sa organizowane z malzonkami , u mojej zony jest odwrotnie , wszyscy jada bez partnerow i zostaja na noc w hotelu , jak dla mnie to chore , ale jestem zly ...
popieram tę opinię 94 nie zgadzam się z tą opinią 47

Re: sama zona na imprezie integracyjnej

Fajna impeza w firmie gdzie pracuje 80 % kobiet , to chyba urodziny pana prezasa.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2

Art, mój wujek Józef tak nie mówił ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Graszka a dlaczego nie z koleżankami z pracy?Też się mogą integrować.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak będziesz trzymał swoją żonę na tzw.smyczy,to długo nie wytrzyma z Tobą.

Jednak z drugiej strony,nie dziwię Ci się trochę.Ty również chciałbyś się trochę rozerwać z żonką i jesteś o to nieco zazdrosny,bo Tobie w tym czasie pewnie będzie przysługiwać samotny wieczór,lub z kumplami.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 20

Kosmitka,to motto wujka Józefa było.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

ufaj ale kontroluj ;)
mówi staropolskie przysłowie
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tak , mam zaufanie do niej ale strzezonego Pan Bog strzeze , a na takiej impezie calonocnej bez zony nie bylem nigdy i nie boje sie , ze sie odrazu pusci ale wolal bym pojechac razem z nia , tak jak jest w mojej firmie .
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 13

a masz do niej choć trochę zaufania czy od razu zakładasz że się , za przeproszeniem, "puści" ?

Bez przesady impreza integracyjna to nie od razu seks......... chyba że sam na takiej byłes i tak zrobiłeś......
popieram tę opinię 59 nie zgadzam się z tą opinią 30

Raczej to drugie, wydaje mi sie , ze jest to bardzo glupi pomysl , wiadomo ludzie sie znaja czasami lubia dochodzi do tego zaleznosc sluzbowa . Muzyka kolorowe swiatelka i alkohol oraz hotel wynajety na noc , to raczej zla wrozba. Mam nadzieje , ze nie dla mojej zony.
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 30

W wielu firmach tak jest
u nas zarowno maz jak i ja mamy imprezy bez osób towarzyszących, każde z nas jeździ , chyba, ze samo rezygnuje, tak jest w wielu firmach
Jesteś zly bo sam musisz iść z kimś a zona może sama czy po prostu myslisz, ze będzie się dzialo nie wiadomo co,....
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum

Miłość a poligamia (czyt. wierność) (102 odpowiedzi)

Tyle się tu pisze o miłości, jej definicji, ulotności, cudowności, itd. Co sądzicie w takim razie...

Trójkąty - gdzie poznać osobę (10 odpowiedzi)

Wiecie może gdzie można poznać kobietę do trójkąta 2k+1m? Liczę się z hejtem, ale uważam, że...

Problemy ze znalezieniem pracy. (10 odpowiedzi)

Czy tylko ja mam takie problemy ostatnio? Od prawie 2 msc jestem bezrobotna - pracowałam w...