Sama żona na imprezie integracyjnej

Pracuje w firmie gdzie imprezy firmowe sa organizowane z malzonkami , u mojej zony jest odwrotnie , wszyscy jada bez partnerow i zostaja na noc w hotelu , jak dla mnie to chore , ale jestem zly ...
popieram tę opinię 94 nie zgadzam się z tą opinią 47

Re: sama zona na imprezie integracyjnej

Witam

Ja widzę całą sprawę z innej strony, pracuję w dużej korporacji na Łużyckiej w Gdyni, tutaj wyjazdy są co jakiś czas zazwyczaj co 4 miesiące jak idzie dobrze w firmie, i co na nich się dzieje? na początku każdy udaje poważnego z konwenansami, dochodzi alkohol światła, tańce żarty, patrzenie sobie głęboko w oczy, wielu z moich współpracowników ma żony i mężów, Ja także ale..zawsze jest jakieś ale, każdy z każdym flirtuje z pracy kiedy tylko może, oczywiście by nikt niby nie widział ale Dziewczyny rozmawiają między sobą i wiem dokładnie jak wiele z Tych Mężatek moich znajomych było w łóżku jak można nazwać to łóżkiem (zazwyczaj kochały się z kolegami z pracy w łazienkach, na schodach PPoż w hotelu, w garażu, itp). Dziewczyny nie kryją że fajnie raz na jakiś czas oddać się innemu bo to Podobno nakręca je na kolejne miesiące w Małżeństwie a przecież Kolega który ma żonę nic jej ani nikomu nie powie bo oboje mogą coś sprawdzić.
To takie niewinne zabawy o których wiedzą albo tylko dwie osoby albo cała firma która nie zna ani mężów ani żon swoich kolegów/koleżanek z pracy więc cała firma czasem huczy ale mąż albo żona takiego kogoś jest łosiem numer jeden. Nie wiem jak tak można, może fajnie posłuchać czasem takich rzeczy od kogoś ale igranie z ogniem jest nie dla mnie, stracić wiele lat związku przez seks z kolegą z pracy albo koleżanką? Bez sensu. Ale ponad 50 % mojej firmy ma ten dreszczyk za sobą i mówią że to nic złego więc widac świat ma coraz to lepsze podwaliny. Może ludzie pomiędzy 30-40 rokiem mają większą ochotę na skok w bok i wg nich to takie Normane.

Brak słów, nigdzie bym swojego męża nie puściła a po tym co widziałam na własne oczy wiedząc że dana osoba ma kogoś odechciało mi się tych imprez a w pracy dalej widzę muskanie palcami czyjejś czyji, szczypanie i spojrzenia które prowadzą do jednego...

pozdrawiam

Ann
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ale może oni się dalej integrują.;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na pewno już po imprezie integracyjnej...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Sadyl:)....no nie inaczej:).....ps.dobrze,że nie żłobek;)

> Pozwalać,nie pozwalać...to jakieś przedszkole czy związek dwojga dorosłych osób?;)

@Inko^2 z Baden^2:
Dorosłe osoby nie mają takich dylematów - lub rozstrzygają je między sobą, bez angażowania osób postronnych.
Pozostaje przedszkole ;]
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Art, normalnie cicha woda z Ciebie ;)))

Jak się mocno zintegruje,to trojga.

O właśnie taki tester,przed wyjazdem na imprezę integracyjną.

Pozwalać,nie pozwalać...to jakieś przedszkole czy związek dwojga dorosłych osób?;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Art...kusisz mnie?

Art, chcesz robić za testera? ;))

Zobaczysz czy Twój jest takim typem o jakim pisałaś;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wypowiadałam się na temat wyjazdu integracyjnego żony Marka:-)

Art, ja nie bardzo Cię rozumiem...
Pójście na piwo z nieznajomym mężczyzną, a wyjazd integracyjny z pracownikami czy z grupą osób np. Ognisko, to troszkę co innego...
Mimo tego zaproszenie na piwo przez Ciebie spowodowało, ze zrobiło mi się milo.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ha! Graszka, co Ty na to? :)

"Jeżeli bez problemu pozwoliłeś małżonce pójść na tę imprezę,to świadczy o Was bardzo dobrze,ponieważ nie jesteś typem zazdrosnego zgreda"
Graszka to ja Cię zapraszam na piwo,to będzie świadczyło o was dobrze;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale na pewno jej, przykro byłoby słyszeć od koleżanek jakieś niezbyt mile słowa na Twój temat czy na temat waszego związku.
Gdyby ktoś, źle się wyrażał o moim mężu, to tak jak by o mnie mówił:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Za bardzo ich nie znam i ich opinia nie jest dla mnie wazna ale oczywiscie sie z nia licze , wkoncu to znajomi zony
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No właśnie, a także w oczach jej znajomych...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie , no moze jestem zazdrosny ale do glowy by mi nie przyszlo zabraniac czegos zonie , nawet gdybym sprobowal to wyszedl bym na glupka w jej oczach.

Inne tematy z forum

Problemy ze znalezieniem pracy. (10 odpowiedzi)

Czy tylko ja mam takie problemy ostatnio? Od prawie 2 msc jestem bezrobotna - pracowałam w...

marynarz pozna panią (193 odpowiedzi)

Dobry wieczór, Od kilku lat pracuję jako marynarz. Od jakiegoś czasu męczy mnie pragnienie...

masaż erotyczny dla kobiety (4 odpowiedzi)

Czy jesteście w stanie polecić kogoś, kto odpłatnie wykonuje taką usługę i jest godny zaufania?...