Sammy

Temat dostępny też na forum: Kultura
Opinie do spektaklu: Sammy.
Sammy
Ken Hughes

Przekład: Małgorzata Semil

Spektakl oparty na słynnej sztuce Ken'a Hughes'a "Mały świat Sammy'ego Lee", w Polsce znanej przede wszystkim z dwóch brawurowych inscenizacji Teatru TV: z udziałem Zbigniewa Cybulskiego (1961) i Romana Wilhelmiego (1991). Ten przygotowany na naszej scenie będzie rozszerzoną o wątki muzyczne, autorską adaptacją.

Akcja przedstawienia rozgrywa się ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rewelacja

świetny występ ,gratuluje
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam!

Gratulacje!!!Kolejna udana premiera w Gdyni. Pan Rafał Kowal - świetny.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świetnie się bawiłam

Super spektakl. Ludzie olejcie kino i chodźcie do teatru. Wrażenia z zupełnie z innej półki. Rewelacja!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super sztuka

Byliśmy wczoraj na premierze. Rewelacja. Już zaczęliśmy tracić nadzieję, na nowy dobry spektakl w Trójmieście, a tutaj super niespodzianka. Świetna rola Rafała Kowala, super gra aktorska pozostałych aktorów. Niczym nie ustępujący sztukom wystawianym przez najlepszych aktorów scen warszawskich. Każdy kto chce spędzić mile czas i ubawić się groteskowo przedstawioną desperacją człowieka tonącego w długach, to gorąco polecam. Na pewno pójdziemy jeszcze raz ze znajomymi!!! Super. W końcu mamy tradycyjny. "Staroświecki" teatr gdzie można zobaczyć świetną sztukę.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gratulacje!

Bardzo dobry spektakl. Dobra zabawa. Polecamy miłośnikom teatru.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wspanialy wieczór, sztuka świetna.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo dobry spektakl

Świetny spektakl, piękny śpiew Lulki, wartka akcja i aktorstwo na bardzo wysokim poziomie. Polecam serdecznie.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak trzymać!

Jesteśmy z mężem bardzo mile zaskoczeni kolejną ciekawą sztuką, świetną grą aktorską całego zespołu. Polecamy
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam !

Wspaniały wieczór ,gorąco polecam!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

świetne

Pan R. Kowal wspaniały !!! - ciekawa scenografia, spektakl wart zobaczenia, i oczywiście niepowtarzalny głos D. Lulki
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

SAMMY- polecam wszystkim!

Gratulacje dla wszystkich aktorów za wspaniały spektakl, śpiew Pani Lulki był super, a takiej gry aktorskiej, jak w wykonaniu Rafała Kowala dawno nie widziałem! Sama przyjemność!.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja także polecam

Spektakl, na którym ubawiłam się po pachy. Warto go zobaczyć z czterech powodów, czyli czwórki aktorów na scenie. Pani Lulka zjawiskowa i śpiewa bosko; pan Kowal- aktorstwo na najwyższym poziomie; duet: Wizner- Sędrowski- zabawni, wprost nie mogłam oczu oderwać. Ogromna przyjemność oglądania, rozrywka na poziomie de lux.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam, ale...

Spektakl godny polecenia, Gra aktorska na bardzo wysokim poziomie. Niestety p. Lulka już nie za bardzo. Sprawdza się w piosenkach Piaf, ale tutaj nie dała rady.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0