Samobójstwo po upokorzeniu w szkole

Opinie do artykułu: Samobójstwo po upokorzeniu w szkole.

Małoletni zwyrodnialcy rozebrali w szkole swoją koleżankę i na oczach klasy molestowali ją seksualnie. Całe zdarzenia sfilmowali telefonem komórkowym. Upokorzona przez nich 14-latka popełniła samobójstwo - tę szokującą historię opisał dziś Dziennik Bałtycki.

Do tragedii, jaka spotkała Anię z Gimnazjum nr 2 w Gdańsku doprowadziła m.in. jej... popularność. - Ania odrzuciła we wrześniu względy jednego z chłopaków. On postanowił się zemścić - tłumaczą zszokowane koleżanki ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie doczekacie sie nazwisk klasa ma stracha

- wiem ze czytacie to co tu piszemy i teraz juz wam nie śmieszno jak w piątek , nawet wiem że dostaliscie zakaz ,
boicie się zeby ktoś farbą nie namalował strzałek przed domem z napisem tu mieszka ........
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

marysieńko, pozwolisz że się wtrące..

co ma do tego papież(prezydent państwa watykan)?!, a ja chcę Q-wa poznać nazwiska tych debili !

znając życie, pewnie tym wykolejeńcom wszystko ujdzie na sucho

dlatego ujawnijcie nazwiska tych świrów, są ludzie którzy chętnie wymierzą im sprawiedliwość na jaką sobie zasługują. I oby dostali tak żeby sie nigdy nie pozbierali.

to niepojęte !!!

upokarzające, bydlęce, obrzydliwe !!!
gdzie są rodzice?? pędzą za mamoną i nie mają pojęcia co robią ich dzieci??
gdzie są nauczyciele?? zdemotywowani swoją głodową pensją, nie chcą uczestniczyć w procesach wychowawczych, niczego im się nie chce !
co za chory kraj! nasze morale sięga DNA !

[*] Aniu [*]

To co spotkało Anię jest naprawde straszne, nie mogę pojąć jak 14 latkowie są do tego zdolni, przeciesz to dzieci!!!Uważam, że winę za to co się stało ponosi szkoła. Czemu żaden nauczyciel ich nie przypilnował, czemu klasa nie zareagowała??? Rodzice nie ponoszą w tym dużej odpowiedzialności, nie są za to odpowiedzialni ponieważ Ania nic nikomu nie mówiła za wyjątkiem koleżanek zrozumnie jej wstyd!!!

Aniu byłaś wspaniała koleżanka, nigdy Cię nie zapomnę

...

gimnazjum numer 2 wywalic z kampanii ,,szkoła bez przemocy''!!!!!!!!!!! tłumaczyc chyba nie trzeba DLACZEGO...

i głupota rodziców

tych którzy nie wychowali tych śmieci bo gonili za kasą.

Najgorsze jest to ze wychowujesz pożądnie dziecko przez 14 lat i w jednej chwili tracisz wszystko przez takich syfiarzy!!!

Po raz kolejny żądam NAZWISKA

To teraz tych śmieci osądzić jako dorosłych za pedofilię

nawet w poprawczaku będą mieli wielu "kochanków"!!! Pozatym starszne cioty w tej klasie!! Szczególnie ci dwaj PEDOFILE pozatym uczniowie na terenie szkoły powinni mieć zakaz posiadania telefonów i innych gadżetów!! Do komunikacji są automaty telefoniczne w budynku!! Złapał bym tych PEDOFILI i kazał bym zjeść te telefoniki!! Pozatym na miejscu ojca tego molestowanego dziecka, na oczach tych PEDOFILI zrobił bym to samo z ich matkami, bo to rodzice są odpowiedzialni za tą całą patologię!! No ale oczywiście trzeba bezstresowo wychowywać..... Pewnie ci PEDOFILE będą teraz chodzili do pani psycholog która będzie się litować nad ich temperamentem.

Ujawnić

Każdy kto posiada jakąkolwiek informację nt danych sprawców proszony jest o kontakt drogą mailową bądź GG 9721340...

OKO ZA OKO

TO STRASZNE CO PISZESZ BOLO ALE JA ZGADZAM SIE Z TOBA OKO ZA OKO ZAB ZA ZAB. WIEM TO NIEZGODNE Z NAUKA PAPIEZA ALE JA NA TO NIC NIE PORADZE. TO WSTRZASAJACE

bierna klasa

przez 20 minut nikt nie przerwał tej sceny bo klasa uważała, ze kobiety same prowokują? Czarna żmijo, co ty masz w głowie? nie pomyliły ci sie wątki?

Niech uczniowie szkoly podaja imiona i nazwiska tej 4rki.

Czytacie forum i siedzicie cicho. Czego sie boicie?
Ujawnic imiona i nazwiska mordercow?

Nie chodzi o bicie ich bo to nic nie da teraz.
Niech ludzie wiedza kim sa mordercy Ani by inne szkoly czytaj. liceum za rok, omijaly takich kandytatow szerokim lukiem.

Oni są MORDERCAMI. rezultat ich gwaltu znamy!

Ania nie zyje!

ja bym gonojków bezpośrednio do zakładu karnego o zaostrzonym rygorze wysłał a tam to oni byliby molestowani a napewno trzeba takich leczyć i izolować od społeczeństwa

kombatant

tak czytam co wypisujesz ,masz dużo racji, stopień rezerwy mam po pobycie na Bemowie,w OHP miałem trudną młodzież,lata jeszcze niczego / idzie na 55 >czas zacząć,nazywali mnie generałem

Tragedia

najgorsza w tym wypadku jest obojętność klasy

NIe tylko Kartuska

Część z tych śmieci mogło mieszkać na nowym pięknym osiedlu pod lasem. Rodzice mają kupę kasy, a nie mają czasu dla dzieciaków.

Powoli zaczynam rozumieć intencje ministra edukacji

w sensie dyscypliny
co to za pomysły z tzw. "trudną młodzieżą" i szkolnymi psychologami?
nauczyciel czy wychowawca najlepiej wie, który z uczniów jest potencjalnym bandziorem
wywalenie ze szkoły i zamknięcie w specjalnym ośrodku gdzie najmniejsze wykroczenie krana byłoby normalnymi batami i nie ma zmiłuj, żadnych praw dla takiego sk***ela
zastanawiam się co teraz zrobią z tymi gnojkami - pewnie normalka "dzieci z rozbitych, patologicznych rodzin, dzieci trudne i inne bzdury"
Na miejscu ojca Ani - kupiłbym porządnego bejzbola i zaczekał na gówniarzy po szkole....

odp. dla gaga

to co Pani "gaga" pisze jest wstrząsające , po prostu brak komentarza...
w tym kraju zboczeńcy, mordercy i tego typu margines społeczny jest lepiej traktowany od normalnego obywatela, chroni sie to całe szambo a zwykli ludzie muszą się poporządkowywać ...
czysta paranoja....

PODAC NAZWISKA

PODAC NAZWISKA TYCH ZWYRODNIALCOW . NIECH WSZYSCY WIEDZA I JESZCZE JEDNO UKARAC ICH PRZYKLADNIE. NAJWYZSZY WYMIAR KARY. ODIZOLOWAC ICH.

"mnie samej nie przyszłoby do głowy że 70-latek może w ogóle jeszcze cokolwiek "

Jesli facet prowadził higieniczny tryb zycia to i bedzie miał ponad 90 to sprawa fizjologi.
Jak ze wszystkim, facet 20 letni napakowany sterydami, narkotykami, palacy i pijacy itd. moze byc mniej sprawny pod tym wzgl. niz ten 80-cio latek.
Myslisz, ze ta 44-latka była mało rozgarnieta?

Widze tu wode na młyn do działan Gertychowych, najlepiej wszystkich zamknac w klatkach dac im rozaniec i miec spokoj.
Życie to bardziej skomplikowana machina. Niepokoi mnie jednak pogłębiający się proces społecznej izolacji a może wrecz nawet okopywania sie i wszechwładnych konfliktów. Ktoś tu napisał nawet o psycho-wojnie wewnetrzej. Straszne ale prawdziwe. Wyraźna jest bowiem tendencja do zamykania się i ograniczania kontaktów wyłącznie do osób najbliższych czesto boimy sie własnych dzieci. Coraz mniej czasu znajdujemy zaś dla przyjaciół, znajomych, a także dla rodziców i rodzeństwa. Skutki tego widoczne są w malejącej liczbie osób, na których pomoc możemy liczyć w trudnej sytuacji życiowej. czy o to nam chodziło w IV RP, aby z coraz wiekszymi problemami biegac do komfesionałów. Zobaczcie jak narasta ilosc popełnianych samobojstw. Peqwnie powiecie, ze za komuny były one fałszowane? Nie mamy to co mamy a co bedzie to mie wiemy moze i lepiej.