całe to chore społeczeństwo!!!
nie rozumiem zjawiska, w którym umiera człowiek, a opinie na ten temat są tak skrajnie różnie... Z jednej strony wypowiadają się nauczyciele i inni psychopaci, którzy nie widzą w tym nic złego, a z drugiej strony młodzi ludzie, którzy widzą straszną tragedię. Nie rozumiem jak może być taka duża rozbieżność. Zginął człowiek... Stała się rzecz najgorsza z możliwych. Nie można mieć innego zdania niż...
Zauważcie jakie nasze społeczeństwo jest chore. Te wszystkie wydarzenia miały miejsce w dobrym gimnazjum, a nie w jakiejś patologicznej dzielnicy. To miało miejsce blisk, prawie na naszych oczach, mogło to spotkać dziecko każdego z nas. Kara może być tylko jedna, ale powinna ona dotyczyć tych zwyrodnialców i ich rodziców tłumaczących, że nic się nie stało. Nasz system prawny zabrania stosowania kary śmierci ale ja mam inne rozwiązanie, a mianowicie rok więzienia na Białorusi, a tam więzienia mają 5 pięter pod ziemią, myślę że każdy wie co mam na myśli oraz drugi rok w najcięższym więzieniu w Afryce z dużymi i silnymi facetami, tu też komentarz jest zbędny. Tłumacząc wyjaśniam, że upokorzenia jakie doznają przez ten okres spowodują, że pierwszą czynnością jaką dokonają będzie właśnie samobójstwo. No i będzie spokój nie będziemy musieli ze swoich podatków opłacać tych wyrzutków społeczeństwa, tych śmieci. Nie mam informacji w tej chwili czy Ania została zgwałcona w pełnym tego słowa znaczeniu ale życzę tym co to robili aby sami stali się ofiarą gwałtu, a właściwie gwałtów, bo przez te dwa lata kary, którą wymieniłem wcześniej powinni doświadczeć tego kilka razy dziennie i to z różnymi facetami na raz i nie ma że boli, kara musi być. Apelując do wszystkich niezależnie od wieku, proszę was rozmawiajcie ze swoimi dziećmi, tłumaczcie im co jest dobre a co złe, tłumaczcie to, że nie wolno krzywdzić innych nawet jeżeli krzywda tam ma mały wymiar. Starajmy się stworzyć czyste społeczeństwo, w którym takie sytuacje nie powinny mieć miejsca. Tragedia musiałą się wydarzyć, żeby zaczęto mówić o tym co od dawna było ukrywane.
Aniu!!! na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci...
0
0