Samobójstwo?

Temat dostępny też na forum: Kryminalne Trójmiasto
Na Długich Ogrodach, pod tym 10 piętrowym budynkiem są 3 wozy policyjne, wcześniej była karetka, ktoś jest w czarnym worku. Wygląda to na samobójstwo albo nieszczęśliwy wypadek, już drugi taki od kilku lat tutaj.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Samobójstwo?

Bodaj w 1997 roku z jednego z bloków wyskoczył znajomy mojej ówczesnej dziewczyny...miał 18 lat zrobił to na oczach wielu osób z klasy (chodził do ekonomika który tam jest) Z tego co pamietam nie było go w szkole kilka dni i jak ktoś go zobaczył przez okno z klasy że idzie w stronę bloków to za nim pobiegli ale nie zdążyli.....Miał na imię Marcin
Trochę ludzi już tam skakało....:(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Samobójstwo?

Kilka dni po jego samobójstwie znaleziono ciało jego matki w kanapie w ich mieszkaniu. Pani sprzątała osiedle i była bardzo miła. Chłopak znany mi z widzenia też wydawał się spokojny.. Szkoda...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

La Esquina (7 odpowiedzi)

Inwestycja La Esquina powstanie w ścisłym centrum Gdyni, nieopodal Dworca Głównego oraz w pobliżu...

Kamienna Grobla (6 odpowiedzi)

Kamienna Grobla powstanie przy nabrzeżach Motławy na Dolnym Mieście. Do ścisłego Śródmieścia...

telefon do 1000zł (125 odpowiedzi)

Witam, chciałbym wymienić już mojego leciwego smartfona. Co możecie polecić w cenie do 1000zł?