Samochodem na minuty jechał pod prąd. Złamał cztery przepisy

Opinie do artykułu: Samochodem na minuty jechał pod prąd. Złamał cztery przepisy.

Wypożyczonym samochodem wyprzedzał na linii ciągłej, łamiąc przy tym kilka innych przepisów. Gdyby policjant był świadkiem zachowania, które widać na powyższym filmie, mógłby ukarać kierowcę mandatem w wysokości 1 tys. zł i nałożyć na niego 22 punkty karne.

Niedawno pisaliśmy o tym, że użytkownicy samochodów i skuterów współdzielonych (tzw. carsharing) bardzo niefrasobliwie podchodzą do parkowania pojazdów, z których już skorzystali. Opisaliśmy ten problem w artykule Auta na minuty ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To ja

Poczekaj zaczne uzywac baseballa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W swoich spodniach...ta reka by ten...objechał cokolwiek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

„Traficary spotykam nocą jadące z włączonymi jedynie światłami dziennymi!!!! Skutkuje to między innymi to tym że z tyłu nie palą się jakiekolwiek światła!!!!! Strach jeździć!!! Widziałem już rozbitego traficary tak poważnie że gdybym musiał tak rozciąć auto o skarpę to musiał bym opracować plan według zasad kaskaderskich”
Ty widzisz co napisałeś? Czy tylko my widzimy głupku?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

„XD” i Motorniczy? Jeszcze nie widziałem motorniczego który nie skończył 18go roku zycia...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Drogowy wariat

Prawo jazdy zabrac na 3 miechy a w razie recydywy na zawsze.Proste- lecz nie dla wszystkich
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Opublikuj

Ja niestety dziś nie nagrałem a też idiota jechał Armii Krajowej w Gdańsku Teaficarem w stronę obwodnicy ok 18.48 i siedział każdemu na zderzaku i ogólnie jechał jak d**il stwarzając mega zagrożenie. Jechał od strony Tesco do AK i i tam kierunek obwodnica. Powini takim dawać bana. Mają GPSy w autach a nie potrafią skorelować prędkości z ograniczeniem prędkości. A powinni i 3 razy przekroczysz to ban na miesiąc. 3 razy ban i dożywotni zakaz.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cennik do tego zachęca

Większość Trafficarów prowadzona jest bardzo agresywnie, kierowcy się przepychają, łamią wszelkie przepisy.

Bo do tego zachęca ich cennik - za paliwo nie płacą, więc nie będą jeździć ekonomicznie.
Płacą za czas użytkowania, a więc każde takie wyprzedzanie to dla kierowcy konkretne złotówki w kieszeni.
Obcierki, stłuczki i uszkodzenia zawieszenia na dziurach - to także nie problem kierowcy.

Więc tylko byle szybciej, byle bardziej agresywnie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ten pojazd z przodu

przekroczył ciągłą linię
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdyby Policjant widział to

co wyprawiają kierowcy w swoich samochodach, a nie tylko wypożyczonych.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Gdyby policjant....

Był tego świadkiem to patrzył by w inną stronę gdyż większość z nich 96% to zwykli tzw niechcieje i łowcy emerytur.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie stworzył zagrożenia?!?!?!

Mógł zabić pieszego na przejściu!!!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

ARAB

Arab z AMW na bank
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oczym ty człowieku gadasz to jest nie do puszczalne zachowanie, złamał przepisy
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jest numer, jest data, do tego można sprawdzić lokalizację GPS i kretyn jest złapany..
Gnij za swoją biedę umysłową..
właśnie przez takich ludzi, nowinki wchodzą do Polski zawsze wchodzą opóźnione, gorszej jakości lub wcale
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Geniusz! A czytałeś artykuł?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niedawno matole wypowiadeś się w sprawie równie głupiej, za to było tyle samo wykrzykników
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Gdyby policjant był świadkiem..." - no przecież jesteście świadkiem na filmie widać wszystko czarno na białym co stoi na przeszkodzie w karaniu?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niestety to jest standard przy autach Teresy ringowych. Gdy widzę zbliżające go się trafi kara z naprzeciwka czy z tyłu czy też

Niestety to jest standard przy autach Carsheringowych. Gdy widzę zbliżające go się trafikara z naprzeciwka czy z tyłu czy też wyjeżdżającego z ulicy poprzecznej odruchowo zwalniam bo wiem co się może wydarzyć. Też mam na kamerce samochodowej kilkaTakich filmów które mrożoną kredyt w żyłach. Głównie młodzi kolesie którzy raczej nie mają swoich aut i pruja ile fabryka dała bo myślą że są nieśmiertelni a ulice to tor wyścigowy. Ostatnio rozmawiałam nawet z Biurem obsługi klienta z trafi kara żeby zwrócili na to uwagę. Niby wszystko monitorują i mają zapisane ale wiadomo że blokują pewnie tylko tych którzy zostaną zgłoszenie i nagłośnienie tak jak w tym przypadku. Oby nikt przez tych pseudo kierowców nie zginąL
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0