Samotna mama, czy ktoś ją zechce? :D

Wiem, że takich wątków już było mnóstwo, ale cóż... Do jego założenia "zainspirowała" mnie wypowiedź @sam'a. Cytuję:
"żaden facet matki z dzieckiem na głowę sobie nie weźmie ot tak".
Zatem pytanie co znaczy "ot tak"? Czy samotna kobieta, która wychowuje dziecko/ci nie może być wartościową partnerką?
Poza tym absurdalnie dla mnie brzmi "nie weźmie sobie na głowę". Ja tam wolę chodzić po ziemi, niż siedzieć na czyjejś głowie :P A tak na poważnie dlaczego ma brać na głowę? Chodzi o stworzenie normalnego, partnerskiego związku.
Mam już swoje lata, większość samotnych facetów w moim wieku, też jest już po przejściach, często mają dzieci, zatem czy ja jestem gorsza od nich?

Bardzo chętnie wysłucham osób, którym może udało się stworzyć takie związki. Może panowie mnie trochę podbudują i się okaże, że mam jeszcze w życiu jakieś szanse, bo nie wszyscy myślą, jak @sam :D
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Samotna mama, czy ktoś ją zechce? :D

"lubiła" - jesteś pewien? Skoro użyłeś czasu przeszłego, to może tak Ci się tylko wydawało...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moja dziewczyna lubiała wąchać moją koszulkę ;P To ja już teraz nie wiem czy być przesadnie czystym, czy może trochę spoconym jednak ;P

...gdzie będziecie się przechadzać, to się przejadę w te okolice :)

Na razie czekają na poprawę pogody, spacerowanie, gdy wieje tak przenikający wiatr jest mało przyjemne ;)

Podobno - a kto Ci tak powiedział? Spoceni i brudni zwłaszcza...

A podobno hydraulicy i mechanicy mają wzięcie ;D Szczególnie na wizytach domowych... ale to pewnie ich "mundur" tak działa, bo czyściochy z nich jak mało kto ;P

"@Cross - no to mnie załamałeś :(((( :D"

@Majka
Zupełnie nie wiem dlaczego. Kiedy Cię widziałem ostatnio nic Twoim nogom nie brakowało. :)

Hmm, na odległość nie bardzo, trzeba z bliska, a tak jakoś niezręcznie komuś zaglądać za kołnierzyk, ja na dodatek musiałabym stanąć na palcach ;))

Kołnierzyk też, ale w zgięciu na karku widać czy ktoś jest czysty:P

Tinker - to raczej kołnierzyk... ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

@mmm
A nie lepiej trafić na ogarniętego przystojniaka? :)

@mmm
Po pierwsze "wolałabyś" bo ja kobieta jestem :P

po drugie - oczywiście że nie! Ale nie będę tu gadać głupot, że wygląd nie jest ważny. Zgrać się musi wszystko - wygląd i inteligencja i higiena... Nie powiesz mi, że pójdziesz do łóżka z kobietą, która Ci się nic a nic fizycznie nie podoba...

Ja zwracam bardzo uwagę na czystość delikwenta. Najbardziej mnie razi brak higieny. Bez względu na płeć.
Więc najpierw są to dłonie a później kark. Dlaczego kark? Bo tam widać najszybciej czy facet bierze rano prysznic czy tylko zakłada czystą koszulę. ;))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No i to w zasadzie tyle w temacie:)
A że wygląd i inteligencja to względne pojęcia, więc co dla jednych jest nie do zaakceptowania dla innych może być piękne:)

Majka, myślę że znajdziesz nie jednego jeszcze amatora na Twoje nogi. Na pewno nie są całkiem do bani;)

Cross, nie rób tu kreciej roboty. Powiało już optymizmem.....

czyli wolalbys glupiego przystojniaka nad ogarnietego przecietniaka? ;)

Oczywiście, że zwracają. Bynajmniej ja zwracam :). I się do tego przyznaję bez bicia :D
Bo jak się planuje coś więcej niż zwykłą znajomość, to nie oszukujmy się - wygląd ważny jest.

pewnie zwracaja, trzebaby zapytac kobiet ;)
jakie cechy masz na mysli Piotr?

poznac kogos na ulicy na dobre i zle, do konca zycia to tylko wyjatek potwierdzajacy regule ;)

@Cross - no to mnie załamałeś :(((( :D

Chodzi o to, ze czy to kobieta, czy też facet, jakoś muszą przyciągnąć uwagę drugiej strony. Na ulicy raczej trudno zabłysnąć przyciągającą inteligencją, więc wygląd jest ważny. Zresztą wygląd dużo mówi także o innych cechach. Czy kobiety nie zwracają również najpierw uwagi, jak facet wygląda?

"a co gdy dziewczyna ma poukladane w glowie, ale nogi nie z tych ladnych? ;)"

Ma pecha. ;)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

calosc krecilo sie wokol uwagi sama 'Kiecki przyciągają uwagę tylko jeśli odsłaniają ładne nogi.... W przeciwnym razie przynoszą odwrotny do zamierzonego skutek ;]'... a co gdy dziewczyna ma poukladane w glowie, ale nogi nie z tych ladnych? ;)

Inne tematy z forum

PANOWIE po pięćdziesiątce :) (87 odpowiedzi)

Może tutaj bywają NORMALNI panowie po pięćdziesiątce, którzy chcieliby nawiązać znajomość z...

rumia (23 odpowiedzi)

Jest tu ktoś z Rumi :) poznam miłego mężczyznę o wesołym zadziornym usposobieniu (wiek 27 -40 )...

dojrzale kobiety (22 odpowiedzi)

czesc mam 20 lat in starsznie pociagaja mnie dojrzale kobiety... chcialbym takowa poznac jezeli...