Samotna matka.

Samotna matka.
lPilnie potrzebuję generalnego remontu dachu, który przecieka oraz ścianek zewnętrznych na poddaszu. Na zakup materiałów mnie nie stać, a remont niebawem muszę zrobić...
Pomyślałam, że może została komuś po zeszłorocznej budowie jakaś rolka czy diwie papy dachowej, smarowidło, kilka pustaków ytong (18 lub 24), worek lub dwa kleju to ja to chętnie przyjmę... (z okolic Kowal,Kolbud,Żukowa).
(kontakt mailowy)... Z góry dziękuję. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

w opiece daja takie zasilki celowe wiem bo korzystalam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

same tu samotne matki jakich wy sobie wybierałyście kandydatów na ojców że teraz same musicie dzieci wychowywać
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

do mama

to juz nie powinno cię interesowac kto z kim sypia co nie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Do mamy

A co Ty wyrocznia sie nazywasz? Oglądnij sie dookola...mezczyzni coraz czesciej odchodza od kobiet bo nie daja rady,tak przynajmniej mowia a kobiety zostaja same z problemami...lepiej pilnuj swojego Guliwerka...bo nie znasz dnia ani godziny!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja swojego guliwerka nie musze pilnowac bo to odpowiedzialny człowiek wie ze jak ma rodzine to potrafi o nia sam zadbać a taki facek który zostawia kobiete z dziecmi to sie zazywa frajer najlepiej zrobic dziecko i nara sama sobie radz
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

tylko czy to była wina tej kobiety? wiec opanuj sie i pomyśl zanim napiszesz!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

NOOOO

NAPEWNO GO PROWOKOWALA A ON BIEDAK NIE ZAPANOWAL NAD GULIWERKIEM I TERAZ PROBLEMY ALE ZAWSZE JEST INNY GULIWEREK

Wiki

HA HA DOBRE za darmo nikt nic nikomu nie da bo każdy kupuje by mieć dla siebie to a nie by jeszcze za darmo dać we z ogarnij się kobieto Zgłoś się do rodziny tylko nie mów że jej nie masz! Chore to jest by się tak poniżać

Inne tematy z forum

Skup starych zegarków naręcznych (52 odpowiedzi)

Skup starych zegarków naręcznych Witam, Możliwe, że w Twoim domu masz stary zegarek, jeśli nie...