Samotni po 30-stce... z perspektywami czy już bez??

Witam, życie znalazło mnie na jakimś zakręcie... a ja nawet nie mam prawa jazdy :) Samotność nie dopadała mnie nagle, gryzła i żuła mnie powoli aż dopięła swego. Zastanawiam się czy jestem zwyczajną neurotyczką czy mam już fobię społeczną. Nie pozostał mi nikt na tym świecie, absolutnie nikt... Uciekłam w pracę w miarę możliwości, by zapełnić wolny czas z którym nie wiedziałabym co zrobić... Telefon zawsze milczy, jedynie przy okazji świąt dostanę życzenia np. z mBanku.. :) Mam konto na portalu społecznościowym ale z nikim tam nie koresponduję .... w ubiegłym roku skończyłam 31 lat, nie mam dzieci, nie jestem po rozwodzie, nie zażywam narkotyków, więc o co chodzi?? Kiedyś: pełna życia, uśmiechnięta i pewna siebie kobieta... teraz szara mysz w dodatku ze zgryźliwym i sarkastycznym poczuciem humoru... Czy szukam kogoś? Brakuje mi jakiejś duszy, która powie mi JAK wziąć się w garść, zmotywuje do działania, akceptacji lub po prostu rozmowy...
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hej ~Pszczółka mnie też zastanawia co u BlueGril trafiłem tu przez przypadek jest 1 w nocy a ja przeczytałem wszystko;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawa jestem, co u BlueGirl dzisiaj słychać po tych 5 latach, czy coś się zmieniło czy jest jak było.
Mam 36 lat i też jestem osobą samotną, ciężko się z tego marazmu wydostać jak się nie ma rodziny i przyjaciół. Na wszelkie coś ;) zostawię swój email, może się znajdzie jakiś chętny samotny osobnik do poklikania ;) pszczolka@pisz.to
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Samotni po 30-stce... z perspektywami czy już bez??

https://youtu.be/494E8K8eT1U

Marynarz to jest dobra opcja dla niezależnych, bardzo zapracowanych kobiet nie planujących posiadania rodziny jako takiej
Ona u siebie, on u siebie i tylko od czasu do czasu spędzają ze sobą wolny czas. Odpada proza życia, zostaje tylko śmietanka w postaci spędzania wspólnie czasu wolnego. Trochę takie mieć ciastko i zjeść ciastko
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Słowo klucz "czasem lepiej" - jak tu teraz pogodzić żeby zawsze było "lepiej" ? - spotykać się , ale tylko przelotnie, niezobowiązująco ? :P może stąd to "poznam marynarza" ;)

w takim razie zapraszam do mnie :)
rad.rek@wp.pl

A kto powiedział że wszyscy ludzie na świecie powinni żyć w parach?
Czasem lepiej występować solo niż w stadzie
Niektórzy ludzie nie są stworzeni do życia w parze
Nic na siłę, trzeba znaleźć swoją ścieżkę by cieszyć się życiem
I nic nienormalnego w tym nie ma że każdy z nas jest inny
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jeżeli jesteś kobietą (tak wnioskuje z nicka) i po 30 i samotna, to faktycznie coś z psychiką masz nie halo. Nie znam w swoim otoczeniu kobiety samotnej powyżej 25 lat
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 20

Mam 33 lata, za chwile rozwod. Chyba lepiej zyc w pojedynke, niz z kims niedojrzalym emocjonalnie... ale ciagle mam nadzieje, ze jeszcze poznam kogos porzadnego :(
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

On33
2018-11-02 17:24:39
Mam 33 lata i też ciężko mi znaleźć, niby mieszkam sam zarobki ponad średnią ale poznać kogoś i się zakochać to ciężko :(
Mam podobne odczucia... To chyba deficyt zaufania... :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

2018-01-22 09:33:04
Jeszcze są, czekają na atrakcyjne 30ki ;)
gdzie, gdzie? :)

Tak zrażony jestem do ludzi, że wystrzegam się szybkiego zawierania nowych znajomości. Tyle złych ludzi w koło, że strach pomyślec co może przydarzyć się i na kogo trafi się tym razem. Jestem samotna i tak na razie zostanie.

Raczej przed monitorem komputera ;)

A co robisz by kogoś poznać? Siedzeniem przed telewizorem jeszcze nikogo się nie poznało, niestety ;)

Mam 33 lata i też ciężko mi znaleźć, niby mieszkam sam zarobki ponad średnią ale poznać kogoś i się zakochać to ciężko :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja. Mam. 36 lat i też jestem sam

czy cały czas czekają?

Witam na Facebooku powstała grupa wspólne wypady imprezy znajdziesz tam napewno osoby z którymi będziesz mogła utrzymać kontakt itp.

https://web*facebook*com/groups/2065298743796043/
zamiast gwiazdek, kropki

Tak naprawdę wierzysz, że ich nie ma, a nie ma niczego silniejszego niż wiara!

Hej, mam 35 lat i jestem sama od 7 lat. Nie wierzę już że są jeszcze na świecie wolni, porzadni faceci chcący załoŻyć rodzinę.

Inne tematy z forum

masaż erotyczny dla kobiety (4 odpowiedzi)

Czy jesteście w stanie polecić kogoś, kto odpłatnie wykonuje taką usługę i jest godny zaufania?...

Żona zdradza męża - jak się w tym odnaleźć by nie zwariować? (14 odpowiedzi)

Hej, Przyznam szczerze, że zdrada żony jest dla mnie olbrzymią traumą, ponieważ wierzyłem w...

czemu faceci zdradzaja? (135 odpowiedzi)

no własnie czemu?co wam jest brak w kobietach swoich partnerkach?jak mozna z taka premedytacja...