Samotnosc

Czy czujecie sie czasem samotni, samotni i niezrozumiali, pomimo tego ze otacza was niby grono przyjaciol, rodzina?
A moze czasem sami uciekacie w samotnosc gdy wam cos niepasuje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Samotnosc

ona mnie ściga przez całe życie i jest jedynym druchem na którym nigdy sie nie zawiedziesz i zawsze będzie z Tobą, moim zdaniem to nie problemem, problemem jest to jak na uczyć sie z tym żyć...

samotnosc.. eh to okropne uczucie, ja pomino wielu "przyjaciul" czuje sie samotny.. brakuje czegos lub kogos kto by mogl wypelnic mi czas..[;

Satmosc jest magicznym uczuciem, ktore jednoczesnie budzi w tobie nieznane tajemnicze mysli jednoczesnie burzac w nas radosc i chcec do istnienia. Czlowiek wbrew pozorom w wiekszosci swego zycia okazuje sie byc sam, wtedy chcac odnalezc swoje przeznaczenie posrod grona ludzi pograza sie w kregu pulapek. Ja - bardzo czesto czuje sie samotna... wtedy biore za dlugopis i kartke i pisze. To jest moja ucieczka... wole to niz ucieczka w uzaleznienie od "bialej niewinnosci".

A niektórzy marzą o samotności ale za dużo ludzi kręci się wokoło i nic z tego:))))

Inne tematy z forum

Miłość a poligamia (czyt. wierność) (102 odpowiedzi)

Tyle się tu pisze o miłości, jej definicji, ulotności, cudowności, itd. Co sądzicie w takim razie...

Problemy ze znalezieniem pracy. (10 odpowiedzi)

Czy tylko ja mam takie problemy ostatnio? Od prawie 2 msc jestem bezrobotna - pracowałam w...

PRACA chciec to moc (69 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...