Witam serdecznie Janusz z tej strony jestem sam od około 13 miesięcy i nie ukrywam tego ze mnie doskwiera już momotami samotność . Nawet zacząłem co weekend jeździć do Gdańska bo po przez portale typu fotka pl i inne jest ciężko kogoś poznać. Dla tego postanowiłem na pisać tutaj. Jaki ja jestem otóż jestem człowiekiem szczerym bardzo ja cenię wzajemny szacunek i zrozumienie. Jestem bez nałogów tytoniowych i alkoholowych. Bardzo lubię spory muzykę dobry film taniec też gotuję w domu i pieczę ciasta. Mam 179 cm wzrostu 91 kg niebieskie oczy i krótkie blond włosy. Interesuje mnie dziewczyna w wieku od 20-36 lat z okolic województwa pomorskiego . Poznam dziewczynę która jest szczera i otwarta na normalne realne znajomości. Wiem że dzisiejszych czasach dziewczyny patrzą na to czy facet ma kasę i dobry samochód. A ja patrzę u dziewczyny na to jaka ona jest w stosunku do drugiego człowieka. J szukam na prawdę realnej normalnej znajomości przy kawie :-) Jeśli ja Cię zainteresuję na poważnie to poproszę napisz e-maila : janwiczkowski@onet.pl