Sandalki Nike dla malucha r 20

Sandalki Nike dla malucha r 20
Witam oddam sandalki niebieskie nike, rozmiar buda 20 ale na mala noge wg mnie na 19. Mile widziana czekolada milka.

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To oddam czy co?

Pisze Pani iz mile widziana czekolada (,,Mile" przypominam iz to nie jest koniecznoscia jeli kogos nie stac) a w meilu przypomina Pani iz koniecznoscia jest czekolada Milka i to jeszcze duza!!!To nie ten dzial a jak juz sie daje to za darmo a nie za cene (czekolady)okolo 10zl!!! Szok!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Do Karolina

Właśnie! Sprawdź w słowniku słowo oddam!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do pani od" nie stac"

Nie stac na czekoladke?A jak tych butow nie wezmiesz za czekoladke to i tak bedziesz musiala je sobie dla dziecka kupic!!!A na dziecko cie wogole stac?Ja sama sporo rzeczy oddalam tu ludziom i sa tak cholernie wdzieczni,ze nawet dziekuje nie potrafia powiedziec!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

wiecie ile kosztuja takie sandalki NIKE?masakra na czekolade was nie stac?to sobie kupcie nowki z CCC za 70 dych ktore wam sie rozwala po pol roku
a do pani oddajacej ,jak by pani te buty na allegro wystawila to za 50 dych by poszly spokojnie bez zadnych komentarzy!!!
dziwie sie ze ludzie oddaje takie rzeczy i jeszcze komentarze sa bo czekolada 3 zl kosztuje!!
dlatego ja nie oddaje tylko na allegro sprzedaje i wszystko idzie jak cieple buleczki i bez komentarzy!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

mysle ze komentarze sa na miejscu poniewaz to dzial ODDAM! jest tez dzial ZAMIENIE i w tym dziale powinno sie wstawiac takie ogloszenia
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do matołów

Jak byś sprzedawała na allegro to byś tu nie zaglądał, a po za tym nie chodzi tu o glłupią czekoladę tylko o sam fakt że tu się ODDAJE a nie sprzedaje!! Więcej uczciwości palanty!!!!!
P.s za używane nike dla dziecka kupie za 20zl tylko że w b,\.dobrym stanie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgadzam się

Zgadzam się z panem ja!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

panie ja

dla pani wiadomosci zagladam tu z nudow!!!
oczywiscie zeby pan nie myslal ze cos biore z tych ogloszen,nic nie biore poprostu czytam
i watpe w to ze za uzywane nike na allegro da pani tylko 20 zl!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0