Sandecja Nowy Sącz - ARKA Gdynia 3:1

Opinie do artykułu: Sandecja Nowy Sącz - ARKA Gdynia 3:1.

Zakończyło się spotkanie Sandecja Nowy Sącz - ARKA Gdynia, z którego przeprowadziliśmy bezpośrednią relację. Poniżej znajduje się pełny opis przebiegu tego spotkania.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przepraszam

ale ile teraz kosztuje sprzedany mecz,bo nie jestem w temacie?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

pytanie

Czy tylko mi się wydaje, że coś tu śmierdzi?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Za to ,co zrobili Zbozien i Warcholak powinni zostac odsunieci od druzyny i ukarani finansowo.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Huśtawka nastrojów

Sinusojda po której ślizga się ostatnio Arka przyprawia kibiców o ból głowy. Sypią się gromy na piłkarzy, kibice żądają zmiany trenera. Faktem jest że drużynie brakuje stabilizacji formy, niezbyt dobrze służą ustawiczne rotacje w składzie. Ale na litość boską te 40 punktów nikt nam nie podarował, przynajmniej w taki sposób, ja my potrafimy obdarowywać swoich przeciwników. Wyrwali je na boisku ci sami ludzie, którzy potrafią ostatnio przegrywać w spektakularny sposób. Nie ma co ukrywać, że drużyna jest w dołku. Mówienie, że graliśmy trzecim składem jakoś do mnie nie przemawia. To pokazuje tylko jaka jest wartość zmienników do gry. I nie dziwi mnie, że cicho jest w temacie transferów, ponieważ gro z tych zawodników powinno po prostu odejść po zakończeniu sezonu. Tak więc gramy tymi, których mamy. Z piachu bata nie ukręcisz. My kibice mamy prawo podchodzić do tych spraw emocjonalnie. I tak też się dzieje. Mam nadzieję że sztab szkoleniowy już pracuje nad nowymi transferami, żeby nie wylądować później z ręką w nocniku. A teraz trzeba walczyć do upadłego, zdobyć PP i utrzymać ligę.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

według ciebie jacy są najlepsi piłkarze zespołu?

Najlepsi z Arki już dawno odeszli....!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fryzjer

Sprzedany mecz i tyle w temacie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak raka nie wytniesz,powróci i będą przerzuty w gorszej formie!

zamiast zlikwidować ten bezdomny klub,to go zdegradowali klasę nizej !Dzosiaj powrócił i są jaja
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie ździwię się jak na koniec sezonu będą wyżej od nas w tabeli. Spuścić to po wczorajszym meczu możemy conajwyżej wodę w kiblu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale dlaczego się oburzasz na wasze kibicki Marku? Przecież na Lechii tak ładnie was dopingowaly:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pseudo tremer jeszcze nie wywalony.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

MZKS MZKS ! ARKA GDYNIA MZKS !!!!

trenować grac i punktować !!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Bilans musi wyjść na zero...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

wy się cieszyć, że grac nie równo!!! gdyby grać równo to za Sandecją być.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Lechia może przegrać z Cracovią i i tak nie spadnie. I przynajmniej nie sprzeda tego meczu jak wy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

wszyscy łącznie z trenerem obstawili mecz u buka

jak myślisz którą drużynę i jaki wynik?!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

te bramki musieli strzelić

nie dostali kasy po ostatnich wtopach więc zagrali u buka łącznie z trenerem?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mieli takie ciśnienie na bramki

że im bez znaczenia, do której walili :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dlaczego trener Ojrzyński w czasie meczu nie przejmował się grą swoich zawodników, nawet nie celebrował religijnie jak zwykle, czegoś tu nie rozumiem,
Nawet uśmiechnął się po celnym i silnym strzale Warcholaka do własnej bramki!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bardzo dobry manewr Ojrzynskiego. Z Piastem tez powinny grać rezerwy. Punkty nie są już potrzebne. A chwała pucharu tak. Dlatego potrzebny jest odpoczynek najlepszym piłkarzom zespołu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7