Santa Cruz - Nomad

Czy ktoś może potwierdzić odpowiednią długość (eye to eye) dampera w Nomadzie? 216mm? Nigdzie nie mogę znaleźć info na necie. U chileckiego również nie widzę takiej informacji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Santa Cruz - Nomad

http://lmgtfy.com/?q=santa+cruz+nomad

czy było to takie trudne???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

brawo za uważne przeczytanie teksu...

jeszcze raz: nie mogę znaleźć info w necie, w *.pdf na stronie SC (usa/pl) nie ma takiej informacji. Pytanie więc raczej do posiadaczy tej ramy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie wierze, zeby tego nie było na stronie producenta, ani w google. A jeśli naprawde nie ma to wystarczy mail do producenta, u nas Santa Cruz to raczej egzotyka ;P (nie spotkałem nigdy w 3city)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Troche SC jeździ po 3mieście, sam miałem, widywałem również bullity, hecklery i V10. Nie moge się skontaktować z SC w Zakponem, a mam okazje kupic w dobrej cenie foxa ale nie wiem czy będzie pasował. Stąd moje pytanie.

no to malo widziales Szczupły :)

Np. Nacz jezdzil SC i kilku innych typow rowniez
to wcale nie taka egzotyka,,,

Nawet Ja widziałem i na długo wcześniej niż dowiedziałem się co widzę. Pewnie Szczupły też widział, ale nikt mu nie powidział :(

I TAK TRZYMAĆ !!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Trochę osób w trójmieście śmiga na santa-cruz'ach ;) Od bullit'a po v10
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

www.santacruzmtb.com, wynierasz rower>tech info>bike FAQ i tam jest napisane jaki dapmer wchodzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...