Sanus - Przychodnia Lekarska Obłuże Leśne

Witam,

Od niedawna mieszkam na Obłużu i w związku z tym chciałabym zmienić przychodnię. Czy możecie polecić mi lekarzy do których warto się zapisać? Głównie chodzi mi o lekarza ogólnego, ginekologa i pediatrę.

Będę wdzięczna za pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sanus - Przychodnia Lekarska Obłuże Leśne

Lekarz ogólny to polecam Panią Wierzchowską,ginekolog to polecam Pana Koprowskiego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też polecam Koprowskiego, odwiedzam go od kilku lat (rejestracja tego samego dnia co wizyta, często trzeba trochę poczekać, bo pan się nie spieszy :) O dr Wierzchowskiej też słyszałam dobre opinie.

Dziękuję bardzo za odpowiedź.

Od lat chodzę z moimi dziećmi do pediatry pani Kremky.Jestem bardzo zadowolona ,ponieważ pani doktor sie nie spieszy,odpowiada na każde pytanie.
Co do w/w ginekologa Koprowskiego to nie polecam.Gdy byłam w pierwszej ciąży,chodziłam właśnie do niego.Przyjmował od godz 16 ale przychodził zwsze spozniony 1/2 godziny albo i więcej.Przyjął 2 pacjentki i robił sobie półgodzinną przerwę.Tak więc czekałam zawsze 5-6 godzin w poczekalni.Raz czekałam w kolejce od godz 15-tej do 21-ej.Gdy weszłam do gabinetu juz prawie noca,lekarz przywitał mnie słowami -że tez Pani chce sie chodzic po lekarzach taka późną nocą...Cham i tyle!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co do spoźniania doktora koprowskiego to sie zgodze,bedąc w ciąży siedziałam od 14 ,czasam po 4 godziny. Gdyby nie tego jego spoźnianie było by o wiele lepiej ,ale pozatym innych złych opinii powiedziec nie moge,prowadził moją ciąże i byłam bardzo zadowolona :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

w tej przychodni nie ma chyba zadnego wartego polecenia lekarza.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Terminal Kontenerowy w Gdyni (ten, gdzie parkuje prom Stena). (480 odpowiedzi)

Jeśli ktoś potencjalnie zainteresowany pracą w tym Terminalu (nie mylić z GCT z naprzeciwka),...

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...