Sąsiedzi z parteru i ich dzieciaki drace się na ogrodku

Temat dostępny też na forum: Jasień
Mam problem z sąsiadami z parteru. Kupili mieszkanie specjalnie na parterze żeby żaden sąsiad nie zwracal im uwagi więc robią co chcą i mają resztę lokatorów w głębokim poważaniu.
Siedzą całymi dniami z dzieciakami (trójka) w domu i zamiast się zająć dziećmi te non stop biegają i skaczą co niesamowicie niesie do góry i w innych mieszkaniach dudni, a jak jest pogoda to wypuszczają dzieciarnię na ogródek i tam dra się w nieboglosy. Oczywiście okna otworzyć nie można bo jest tak głośno, nie mówiąc już o oglądaniu telewizora. W moim domu musi czasu czas lecieć radio albo jakaś muzyka bo inaczej nie da się funkcjonować.
Czy ktoś ma podobny problem? Jak sobie z nimi poradzić? Mam takie samo prawo mieszkać i odpoczywać w swoim domu jak oni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Musisz zastosować laleczki voo doo lub kąpiel drących japę kaszojadów z węża strażackiego. Pamietaj stosujesz wymienione metody na własne ryzyko.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sąsiedzi z parteru i ich dzieciaki drace się na ogrodku

Rozmawialiście z sąsiadami? Wiem, że do niektórych rodziców Brajanków i Dżesik nie docierają żadne uwagi, ale od tego trzeba zacząć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

lej wrzatkiem jak pazdziochwa w boczka . a serio dzwon na 112 na zaklucanie miru domowego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Gdzie skup złomu z dobrymi cenami ? (9 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście znajdę skup metali kolorowych z najwyższymi cenami ? Chodzi mi o miedź ,...

Jaki jest koszt budowy domu? (126 odpowiedzi)

Jaki jest mniej więcej koszt budowy domu? Posiadam działkę około 1000 m2 kilka km od Trójmiasta....

Przeprowadzka do Gdyni (96 odpowiedzi)

Witajcie Forumowicze, zwracam się z pytaniem do tych, którzy mają ochotę pogadać sobie na ten...