Pełen profesjonalizm (1) Polecam studio Maćka każdemu kto chce mieć prawdziwe dzieło sztuki na swoim... Natalia NEPTUN NA TLE RATUSZA (1) Tatoo zrobiony u Macka wygląda lepiej niż mogłem sobie wyobrazić polecam... Daniel Polecam (1) Maciek to nie tylko świetny tatuazysta. Ma niesamowity kontakt z kazdym kto... Vika
Super !!!!! (1) Świetny tatuażysta a przede wszystkim świetny człowiek polecam wszystkim... Natalka super!!! (1) u Maćka zrobiłem sobie pierwszą dziarę i z całą pewnością polecam... zadowolony klient debeściak (1) Maciek jest prawdziwym artystą, w dodatku piekielnie zdolnym-jeśli tatuaż, to... Ola Jest Super (2) Witam wszystkich.Mineło trochę czasu od mojego ostatniego wpisu;przed... moncia Polecam ! (1) Maciek to prawdziwy artysta! Polecam szczególnie osobom, które chcą się... Marcin Piękna pamiątka (1) Co powiedzieć, przyszedłem z pomysłem, wyszedłem z pamiątką na całe życie,... Wasyl PRO (1) ja również muszę swoją opinię zamieścić, gdyż Maciek zasługuje na pochlebne... kleo Polecam (1) Milo, profesjonalniei czysto! Bylam dwa razy i juz od pierwszego podejscia... Elaine Blath Rewelacja!!!! (1) Jeśli chcesz sobie zrobic kolejny tatuaz z serri "obojetnie co na kosci... Stara Godne polecenia. (1) Pod każdym względem profesjonalizm. W gabinecie koleżeńska atmosfera. Maciek... Jarema Wow jestem pod wrazeniem (1) Tydzien temu bylam u Macka i zrobilam sobie tatuaz, coz moge powiedziec ....... Ewa Moncia. - opinia (1) Byłam u Maćka na konsultaCJI.pierwsze wrażenie bardzo sympayyczny kolo.Facet... Moncia. MISTRZOSTWO!!!! (1) kinga polecam (1) zadowolona Maciek to profesjonalista (2) szybkie kontury i bardzo dokładne , wypełnienia i cienie wykonywane sprawnym... Tomek jest elegancko...;) (1) no bo jest elegancko;) majkel